Direktlänk till inlägg 11 november 2007

En härlig kurs!

Av Ann-Louise Ryrvik - 11 november 2007 08:28

Jag har haft världens mysigaste tävlingslydnadskurs i helgen. Åtta glada kvinnor med helt fantastiska hundar dök upp på lördag förmiddag och det har varit en fröjd att få vara med dem denna helg.


Jag kommer att rapportera lite mer om den strax, men måste nu sätta mig i bilen för att åka och sätta på vinterdäck.....


Ett löfte till mina kursar (och den viktigaste frågan ;-) ) kommer här;


Italiensk kycklingpasta 4 portioner

ca 300g pasta, tex tagliatelle


250g fryst bladspenat eller 150g färsk

2-3 kycklingfiléer, ca 400g

2 vitlöksklyftor

6-8 marinerade soltorkade tomater, ca 50 g

smör

1 tsk salt

1 krm svartpeppar

2 1/2 dl Kelda mellangrädde


Koka pastan. Tina den frysta spenatenoch krama ur vattenet. Skär kycklingen i små bitar. Skala och hacka vitlöken. Strimal tomater och spenat. Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Rör i vitlök, tomater, spenat och grädde. Låt det koka ihop några minuter. Smaka av och kompletteringskrydda om det behövs.

Servera såsen med pastan.


Ps- Tänk på att inte översteka kycklingen.. Ds.



Övriga tankar efter helgen...

- en "oförstörd" vuxen hund är en dröm för en hundägare!

- stadga är inte dumt!

- det är kul med hundar som följer "instruktionsboken"!

- det är kallt i november!

- en rastad hund är bra, men en orastad fungerar om den kan återuppta arbetet efter förrättat behov ;-)!

- belysning är till för att användas!


 
 
Ingen bild

Lin

12 november 2007 12:05

Underbart trevlig helg:)
Tack för två jättegoa dagar!

 
Ingen bild

Hundbiten

12 november 2007 17:12

Tack för inspirationen! :)

 
Ingen bild

Ann-Louise

12 november 2007 17:24

Den är SANSLÖST god om man kryddar upp den lite efter egen smak och inte gör skosulor av kycklingen. De godaste soltorkade till rätten tycker jag är Ridderheims.

 
Lottie (ifrån Skåne)

Lottie (ifrån Skåne)

12 november 2007 20:40

Tack för en fantastisk inspirerade helg!!! Håller på att testa mina färdigheter på min son (2,5 år) när jag skall byta blöja... inte så lätt att låta bli att korrigera =).
Ha det så bra så länge och tack för receptet.
//Lottie med flock

http://www.toktassar.se

 
Ingen bild

Maria&Hera

12 november 2007 22:15

Tack för en suverän helg med kanongod mat!

 
AK

AK

12 november 2007 23:23

Ah så härligt med kurs!
och den rätten gör vi ofta, en favorit här hemma! vi kompletterar med fetaost också, smaskens!

http://bacillen.wordpress.com

 
Sussie & Nemo

Sussie & Nemo

13 november 2007 11:59

Tusen Tack för en härlig helg...med god mat och trevliga människor!
Jag har verkligen fått med mig det jag kom för att få...nu vet jag precis hur jag ska jobba vidare...Kram Sussie & Nemo

http://campino-co.zoomin.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Louise Ryrvik - 21 januari 2015 16:47


  Nu är första "spadtaget" taget och de gamla husen är i förvandling... Snacka om renoveringsobjekt!   ...

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 19:45


  Kompis the Cat! <3

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 08:38


     

Av Ann-Louise Ryrvik - 16 januari 2015 21:23

  Denna vecka har det varit etapp 2 på instruktörsutbildningen i Nose Work. Jättekul.  Det var kul att träffa alla igen och se deras utveckling och höra deras berättelser om sina testelever och deras framgångar. Sedan förra träffen har vi fått tr...

Presentation

Fotoutmaningen 2015

 

Kategorier

Fråga mig

88 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21
22
23
24 25
26
27
28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!!!


Skapa flashcards