Direktlänk till inlägg 24 november 2007

Duracell-kaninen i Torsby

Av Ann-Louise Ryrvik - 24 november 2007 21:24

Nu sitter jag här  i ett mysigt hus i Torsby i Värmland. Det  är gudaskönt här (vilket jag i o f s visste som den X-äring jag är). Jag är här och har klickerkurs på Torsby brukshundklubb och sover över hos fräckaste flaten Pejla och hennes mysiga matte Lina.


Det har varit en intensiv dag och när klockan passerat nio är man helt slut. Man är som en Duracell-kanin, går och går, men tillslut tar även det batteriet slut och man måste fylla på.


SNarK! Trodde jag skulle skriva mycket i dag, men så blev det inte. Jag snarkar redan!!!! Nu går jag och nana!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Hundbiten

24 november 2007 21:55

Tack för idag :)
Trodde ni redan hade somnat därinne :)

 
Ingen bild

Lin

25 november 2007 08:34

Bounce bounce;)

 
Emelie

Emelie

25 november 2007 12:27

Hej! kul att höra att du har det bra! Kör nu lugnt & fint hem...KRAM!!

http://-

 
Maria Y

Maria Y

25 november 2007 21:30

Vi får hoppas att du är återuppladdningsbar!
Meanmachine ser livsfarlig ut - har han siamesblod?

http://cowgirlup.bloggagratis.se

 
Cecilia

Cecilia

25 november 2007 21:51

Jo nu ska du få höra :) Det var under min och Junges gemensamma tid hos fru Drangel. Vi gav oss ut på en liten skogstur bland tomtar och troll, samt ett och annat träd! Och det var just ett sådant vi råkade komma emot, jag van vid ett tunt fullblod och hade väl inte riktigt med i beräkningen att han var bredare. Vi skrittade och helt plötsligt stod trädet där och jag hann inte svänga och sen satt knäskålen inte längre där den skulle.. Så hela vägen tillbaka till stallet kom vi, lyckligtvis hade jag Charlotte med mig så jag hade någon som kunde hålla koll på mig :) Sen kom ambulansen (enda ambulansresan i livet!) och till sjukhuset för röntgen och allt. Dock tror jag enbart att de hade tänkt linda knäet men då jag undrade när jag fick rida igen så satte de snabbt på lite gips. Så där linkade jag runt i gips över hela benet, från foten upp till ja där benet slutar. Smulan haltade under samma period så vi linkade runt där tillsammans, antar att vi nog utgjorde en ganska rolig syn :) Men jag blev av med gipset redan efter en vecka, så det var inte så allvarligt. Och ganska strax därefter kom du och hämtade Junge. Och jag kan lova att jag sedan blev mer uppmärksam på träden när jag var ute i skogen, eftersom det inte alltid var fullblodet som fick gå ut på tur i skogarna! Men om man ska se det från den ljusa sidan fick jag falla ner i en ambulansmans armar, och hur ofta får man det? ;)
Ge Junge en klapp och en morot från mig samt ursäkta den långa kommentaren! :)

http://catwalk.bloggagratis.se

 
Ingen bild

ylle

26 november 2007 07:11

Å så då är Du på G igen då....?

 
Ingen bild

Ann-Louise

26 november 2007 09:19

Lina: Somnade som en stock och har nog aldrig sovit så gott!
Tjejer - här laddas det! På morgonen är det fullt av fart igen och man kan skutta vidare.. ;-)
Marie: Ja, typ. De är blandning mellan Oriental och Ragdoll. De är ju brorsor Kris och Panik....
Aha Cecilia! Christina berättade om hur någon (läs du) hade krossat knäskålen på Junge och hur han stått stilla tills ambulansen kom och du blev omhändertagen :-). Håller med om att det inte är så dumt med ambulansmän, poliser och brandmän ;-P....
Jajemän Ylle. Nu är man på benen igen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Louise Ryrvik - 21 januari 2015 16:47


  Nu är första "spadtaget" taget och de gamla husen är i förvandling... Snacka om renoveringsobjekt!   ...

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 19:45


  Kompis the Cat! <3

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 08:38


     

Av Ann-Louise Ryrvik - 16 januari 2015 21:23

  Denna vecka har det varit etapp 2 på instruktörsutbildningen i Nose Work. Jättekul.  Det var kul att träffa alla igen och se deras utveckling och höra deras berättelser om sina testelever och deras framgångar. Sedan förra träffen har vi fått tr...

Presentation

Fotoutmaningen 2015

 

Kategorier

Fråga mig

88 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21
22
23
24 25
26
27
28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!!!

Följ bloggen

Följ Häst och hund med Blogkeen
Följ Häst och hund med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se