Direktlänk till inlägg 29 november 2007

Mission completed....

Av Ann-Louise Ryrvik - 29 november 2007 23:21

Team Rescue har varit i farten igen. Det började med att vi kämpade på i går kväll för att försöka få fatt i de två kvarvarande kattungarna. Ingen lycka. Vi hörde dem inte eller såg dem inte, så efter några timmar i regnet så gav vi upp.


Johan och Emelie på (s)kattjakt.Johan fick följa med på jakt och gick in med liv och lust. Tyvärr inget napp...


I dag var det dags igen. Emelie var ledig men åkte till jobbet ändå frampå dagen. Jag skulle komma efter lite senare. Så ringde Emelie och hade lyckats fånga en! Superbra! Bara en kvar.


Jag lastade Essie i bilen för att kanske kunna nyttja hennes luktsinne eftersom denna kattunge var tyst av sig. Jag lastade ur Essie och vi började leta tillsammans med Emelie på gården bredvid där den synts senast. Ingen katt. Elände. Det vore ju hemskt att tvingas lämna en kvar...


Så kom en jobbarkompis till Emelie och ropade att den hade synts till bakom Granngården. Vi stack dit fort som attans. Väl inne på gården gick allt fort. Emelie gick lite åt vänster framför oss. Essie markerade tydligt och i samma ögonblick hade Emelie fått syn på den och fångade den med håven. Hon kan vara ruskigt snabb ibland den goda Emelie.


Efter stor glädje och någon kopp kaffe, började vi diskutera. - Vad gör vi nu??? Vi hade ett par spekulanter, men tills vi har levererat. Vi ringde och den ena katten kunde vi leverera direkt, den andra kattspekulanten verkade ha hittat en annan redan. Jag beslöt mig att Kompis fick stanna hos mig tills vi ev. hittar ett hem. Brorsan levererade vi till en förväntansfull matte och husse.


Kompis huserar nu i min sadelkammare tillsvidare, så får vi se vad som händer...."Kompis" som bor i min sadelkammare.


"Kompis""Brorsan" som nu bor i Lilleskog.


"Brorsan"

 
ANNONS
 
Emelie

Emelie

29 november 2007 23:58

He he..inte bara jag som kan vara "ruskigt snabb" du har redan hunnit lägg in det på bloggen ;)...jätte kul!! Ja vilket äventyr...Men äntligen har vi lyckats förgylla de små sötas liv! HÄRLIG KÄNSLA!!!!! Och jag är sååå glad att få äran att känna min GOA "turbo Amigo" som han heter, helt underbar individ som verkligen trivs med livet & oss :).....mmmmm härligt....Tack för ett grymt team work Ann-Louise! Love ya KRAM!!!!

http://-

 
Emelie

Emelie

30 november 2007 00:00

Tja igen!! Ann-louise du & kompis = sant??? det tror jag det, hörde riktigt när det klicka ;)

http://-

 
Ingen bild

Ann-Louise

30 november 2007 00:00

Halloj! Fortfarande i vertikalläge?? Tack själv det var ett nöje. Ska ut och kolla till hästarna och ska försöka låta bli att antasta Kompis. Han behöver vara ifred. Men när jag vaknar i morgon bitti....

Kram på dig och sov gott!

 
Emelie

Emelie

30 november 2007 00:06

ha ha ha....ja fortfarande i vertikalläge men snart ska jag ändra på det :) när du vaknar imorn kanske det känns som julafton typ...måste upp...nyfikenhet och glädje! Sov gott gumman! ( fick du mailet med bilderna på Amigo?) ja kompis behöver nog vila, det har vart tufft för han, hoppas han inte fick ont av håven..Kraaaaaaaam

http://-

 
Ingen bild

Lin

1 december 2007 17:20

Jag tycker att ni är beundransvärda!

 
Emelie

Emelie

2 december 2007 20:42

Tack lin!!

http://-

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Louise Ryrvik - 21 januari 2015 16:47


  Nu är första "spadtaget" taget och de gamla husen är i förvandling... Snacka om renoveringsobjekt!   ...

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 19:45


  Kompis the Cat! <3

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 08:38


     

Av Ann-Louise Ryrvik - 16 januari 2015 21:23

  Denna vecka har det varit etapp 2 på instruktörsutbildningen i Nose Work. Jättekul.  Det var kul att träffa alla igen och se deras utveckling och höra deras berättelser om sina testelever och deras framgångar. Sedan förra träffen har vi fått tr...

Presentation

Fotoutmaningen 2015

 

Kategorier

Fråga mig

88 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21
22
23
24 25
26
27
28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!!!

Följ bloggen

Följ Häst och hund med Blogkeen
Följ Häst och hund med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se