Alla inlägg under november 2007

Av Ann-Louise Ryrvik - 25 november 2007 09:42

Så var man hemma igen efter en helg i Torsby. Oh, vilken trevlig klubb och vilka härliga människor. Det var riktigt roligt att vara där trots att vädret jobbade emot oss genom att vara kallt och blåsigt.


Det är svårt att på en helg hinna med allt man skulle vilja, utan det blir ett smakprov och lite inspiration förhoppningsvis. (och det vore väl simpelt om man lyckats förmedla alla varianter och ideer på två dagar....)ANNONS
Av Ann-Louise Ryrvik - 24 november 2007 21:24

Nu sitter jag här  i ett mysigt hus i Torsby i Värmland. Det  är gudaskönt här (vilket jag i o f s visste som den X-äring jag är). Jag är här och har klickerkurs på Torsby brukshundklubb och sover över hos fräckaste flaten Pejla och hennes mysiga matte Lina.


Det har varit en intensiv dag och när klockan passerat nio är man helt slut. Man är som en Duracell-kanin, går och går, men tillslut tar även det batteriet slut och man måste fylla på.


SNarK! Trodde jag skulle skriva mycket i dag, men så blev det inte. Jag snarkar redan!!!! Nu går jag och nana!

ANNONS
Av Ann-Louise Ryrvik - 21 november 2007 11:31

Nu är livet bra tråkigt. Att vara konvalecent är frustrerande. Jag blir så desperat att jag börjar kolla på djurlivet inne.... vänta tills dammråttor och kvalster dyker upp på bloggen ;-)

Färgglad fjäril mitt i vintern...


 Meanmachine - goaste katten i världen! (Ursäkta Emelie!  ;-)   )


- Om jag sover med bollen i munnen är jag ju redo när matte blir frisk och kry!?!?Av Ann-Louise Ryrvik - 20 november 2007 10:13

Måste bara lägga in en bild på Emelies mysiga lilla stall. Här går hästarna Robban (Spot a Lot Rob) och Fran ut och in som de vill..

Av Ann-Louise Ryrvik - 19 november 2007 23:03

.....höll på att falla på spiken.


Eftersom jag varit hemma i nästan en vecka hade jag ju börjat klättra på väggarna och börjat förpesta min omgivning med svavelosande salvor i ren frustration. När så Emelie ringde och behövde experthjälp i kattvetenskap, som jag tydligen kvalade in i med min stora erfarenhet (av två katter) så styrde jag glad i hågen kosan mot Skalltorp.


Vi började med att konstruera själva inrättningen. Redan här höll det på att haverera. Vi höll på att misslyckas med att slå i spik i genom en plywoodskiva... Hur svårt kan det vara????


Jag som "justerad" fick nöja mig med att tänka, hålla i listen och komma med glada tillrop... Fläckvis fnissade vi så vi höll på att krevera och stundtals förtvivlade vi huruvida vi skulle kunna åstadkomma någon form av logi till den lille.


Äntligen börjar det likna något.... Halm fylls i för att mysa till det.


Så slutligen blev det något som liknade ett rum. Det konstiga var att när vi väl fick till det blev det stadigt. Vi lade halm i botten för att det skulle vara mjukt, varmt och skönt.

Hotellrummet är fixat.


Kissen inflyttad.


Kissen verkade tycka att det var ok. Medan vi snickrade sprang det möss i omgivningen. När vi installerat kissen gick den t.o.m in till katten. Undrar hur detta går.....


Är det betjänten? Kokerskan? Städpatrullen? Kommer den att överleva till morgondagen?


Av Ann-Louise Ryrvik - 19 november 2007 22:23

Fick ett samtal från Emelie på måndagkväll. Hon hade fångat en kattunge som hade, tillsammans med en annan kattunge, sprungit runt utanför hennes jobb och de hade smitit in i motorer på bilar. Detta var utanför Odal vid ett industri- och köpcenterområde. Inget bra ställe för två kattungar att vara. Sannolikheten att frysa ihjäl eller bli ihjälkörda var överhängande.


Emelie lyckades få ut en av kattungarna ur en bilmotor och hade nu denna med sig, på väg hem. Hennes kille är jätteallergisk, men hon hade inte fått tag på någon som ville ta sig an den och behålla den. (Folk som ville ta sig an den och döda den fanns det dock 8-P.)


Kattungen har nu fått tillfälligt logi i Emelies sadelkammare i väntan på att någon ska adoptera honom.


Emelie och kissemissen


Mys-kisse - kan man annat än njuta?
Av Ann-Louise Ryrvik - 19 november 2007 10:39

Censurerad bild, som jag väl får lägga in pga påtryckning.... Jag tycker själv att mössan är särskilt snygg.

Det är inte kul när det enda man kan bidra med är att agera tyngd :-P hi hi


Av Ann-Louise Ryrvik - 17 november 2007 22:47Min älskade Gullefjun!

Presentation

Fotoutmaningen 2015

 

Kategorier

Fråga mig

88 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21
22
23
24 25
26
27
28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!!!

Följ bloggen

Följ Häst och hund med Blogkeen
Följ Häst och hund med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se