Direktlänk till inlägg 20 juni 2008

Glad midsommar på er allihopa!

Av Ann-Louise Ryrvik - 20 juni 2008 20:19

Sitter just nu uppe i Linghed, Dalarna och kikar ut över Svärdsjön. Solen skiner men det blåser kallt.

Detta är knätofsarnas, ringlekarnas och dragharmonikornas förlovade land. Jag kom dock undan detta år eftersom jag var tvungen att passa Puppis. Puppis har nämligen varit in hos favvo-Jörgen på Solstadens smådjursklinik i Karlstad och blivit opererad för navelbråck. Det hade blivit en förhårdnad och efter lite diskussion med Jörgen fick det bli operation. Det gick fint och han ser fin ut under magen. Däremot är han hejdlöst kissnödig och har svårt att hålla sig. Det är två dagar sedan och det verkar lugna sig.


När han var extrapestig energimässigt i går började jag leka lite med "match to sample" som jag blev inspirerad av på Ken Ramirez föreläsning. Provade lite hej vilt och det gick åt rätt håll. Det blir väl något liknande i kväll också.


Det är så mycket som borde göras, både med djuren, med hus och trädgård och med jobbet, men jag lider fortfarande av sviterna efter Oslohelgen. Jag mitt dumma nöt lyckades sabba nacken. Vi var några Can-nissar som gick och käkade och drack vin på Aker brygge. Jag satt och pratade med nacken vriden åt höger - vilket förståss inte går. Att man aldrig lär sig! Nu som sagt, får jag lida av dessa sviter, med värk, huvudvärk och illamående. Attans! Det går över, men jag blir så frustrerad!


Mmmmmmm....midsommar!

 
ANNONS
 
Ingela

Ingela

21 juni 2008 00:46

hoppas din midsommarafton trots ond nacke osv..

stackars puppis, skönt att det gick bra..

http://www.schaferpower.se

 
Emelie

Emelie

23 juni 2008 09:19

Hej hej ! hoppas att midsommarafton var lugn å go ;) krya nu på er! Ringer dig sen ...kram

http://www.kawa.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Louise Ryrvik - 21 januari 2015 16:47


  Nu är första "spadtaget" taget och de gamla husen är i förvandling... Snacka om renoveringsobjekt!   ...

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 19:45


  Kompis the Cat! <3

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 08:38


     

Av Ann-Louise Ryrvik - 16 januari 2015 21:23

  Denna vecka har det varit etapp 2 på instruktörsutbildningen i Nose Work. Jättekul.  Det var kul att träffa alla igen och se deras utveckling och höra deras berättelser om sina testelever och deras framgångar. Sedan förra träffen har vi fått tr...

Presentation

Fotoutmaningen 2015

 

Kategorier

Fråga mig

88 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!!!

Följ bloggen

Följ Häst och hund med Blogkeen
Följ Häst och hund med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se