Direktlänk till inlägg 17 december 2008

Så j-la frustrerad!

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 december 2008 23:18

NI SOM INTE GILLAR SVORDOMAR - LÄS INTE DETTA!

Jag brukar undvika att skriva sånt, men nu är jag så upprörd så nu kommer det. Antagligen har jag plockat bort inlägget i morgon när jag lugnat mig.



Jag blir så förbannad, ledsen och kränkt!


Först tittade jag på Insider där det visades hur någon förbannade, jävla idiot-jävel har skurit hästar till döds. Ett nordsvenskt sto med föl vid sidan har skurits så illa i underliv och anal med halvmeterlångt föremål, så att livmoder och inälvorna ramlar ut när hon sprungit iväg och dött. Hur kan man bli så ahgkldsgkn?? (Det finns inte ord som beskriver en sådan.)


Jag har förståelse för mycket. Både sätt att leva, att uttrycka sig, att vara. Jag kan tycka att div. perversa läggningar må så vara, så länge man inte skadar någon som själv inte vill bli skadad, men att ge sig på djur på detta ytterst grövsta sätt är helt obegripligt och oförsvarligt. Jag kan inte ens tänka att de är sjuka, utan det väcks någon otäck "öga för öga" känsla hos mig. Gråter ett tag.


Slår sedan på fyran. Då är det Kvällsöppet, där det pratas om "specialselar", grisfösare och söndriga munnar på travhästar. Travfolket håller varann om ryggen. Fy fan!


(Då sitter folk och gnyr och bävar för vargen, tidningarna frossar i "mördarhundar".  Snacka om att ha fel fokus.  Löjligt!)

 
 
ylle

ylle

18 december 2008 08:12

Svär på Du!! Det MÅSTE man göra när sånt här händer! Det är fullständigt vidrigt och så sjukt så jag tycker då inte att en sådan människa har rätt att leva!!! Såg jag nåt sånt skulle jag nog kunna skipa rättvisa genom att strypa vederbörande med mina egna händer!!! Jag som slåss med biltjuvar, fast bilen bara är ett dött ting!

Ytterligare en vidrig sak är ju att vårt rättsväsen inte verkar ta speciellt hårt på de här brotten, tidelag är ju inte ens FÖRBJUDET enligt lag!!!!!!!!!!! Men jag håller (som vanligt) till 100% med Dig!!! Vad kan man GÖRA som engagerad djurvä`n? Alla kan väl inte sätta upp larmsystem kring sina djur? Är DET lösningen? ledsna hälsningar från Ylle

http://ponnyflickornasblogg.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Maria Y

18 december 2008 08:38

Helt ening! Maken tittar på mig och vill att jag ska FÖRKLARA hur folk kan bli sådär. Men det kan jag inte, för jag vill inte ens försöka förstå! Jag säger som hästägaren, jag vill inte vara medmänniska med en sådan. Jag vill plötsligt ha amerikanska vapenlagar i Sverige. Å sitta i älgtornet dygnet runt och bevaka gården.
Kom in en för oss okänd farbror i stallet förra veckan och surrade om vilka tider det brukade vara folk på plats och sånt. Nu hyr han visserligen ett förråd på gården, men vad har han i stallet att göra? Jag blir helt nojjig. Och öppet fientlig mot en stackars medmänniska som kanske inte alls har nåt skumt i kikaren utan bara vill prata bort en stund.

 
Ingen bild

Lin

18 december 2008 09:26

Det är oförklarligt...
Kan inte människor ge sig på varandra istället, illa nog, men det vore väl bättre...

 
Ingen bild

Ann-Louise

18 december 2008 09:36

Ylle; Jag blir så förtvivlad, frustrerad och förbannad!!! Alla f-ord som finns :-(.

Som de sa i något program, (det var väl också Insider för ett tag sedan) de skadar djuret - njuter av att se det lida och tittar på det när det våndas - och ONANERAR!!!!! Att själva LIDANDET är det som är upphetsande. Då räcker inte termer som "sjuk", "taskig barndom" o.s.v Kan man tänka annat än medeltid?
Vad ska man göra? Något måste göras. Jag tycker ideligen att jag får SMS att se upp för att något har hänt i krokarna. På ridskolan var det någon som hade slått sönder en lastpall och tryckt upp en trasig bräda i ett sto. Hört om hingstar som blivit uppskurna/kastrerade i hagen...
aosdf dfs dfsijsfij j fs sj gs

Maria Y; Håller med om att det väcker oandande sidor även hos en rationell människa. Sitta i älgtorn och bevaka - superide´.
Ja, det är ju synd för man är ju på sin vakt oavsett människors avsikter.

 
Lillan & Zelda

Lillan & Zelda

18 december 2008 10:51

Såg åxå dessa två program....finns inga ord...man blir besviken på mänskligheten, rättssystem m.m

http://hem.bredband.net/b581626

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Louise Ryrvik - 21 januari 2015 16:47


  Nu är första "spadtaget" taget och de gamla husen är i förvandling... Snacka om renoveringsobjekt!   ...

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 19:45


  Kompis the Cat! <3

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 08:38


     

Av Ann-Louise Ryrvik - 16 januari 2015 21:23

  Denna vecka har det varit etapp 2 på instruktörsutbildningen i Nose Work. Jättekul.  Det var kul att träffa alla igen och se deras utveckling och höra deras berättelser om sina testelever och deras framgångar. Sedan förra träffen har vi fått tr...

Presentation

Fotoutmaningen 2015

 

Kategorier

Fråga mig

88 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!!!


Ovido - Quiz & Flashcards