Direktlänk till inlägg 14 januari 2009

Nu får det vara nog!

Av Ann-Louise Ryrvik - 14 januari 2009 00:58


Detta går bara inte! Det tar alldeles för mycket tid med detta bloggande och kommenterande. Jag hinner inte med mina älsklingar och det är det inte värt. Det är kul ett tag, men tar för mycket ork och dessutom leder det ingenstans. Meningslös tidsspillan!

Loke var t.o.m lite pissed på mig nyss när jag kom ut. Jag skulle mocka och kasta till hästarna lite hö. Han tyckte antagligen att han fått för lite uppmärksamhet de senaste dagarna och var tämligen pushig. Tog grabbatag i jackan (inte ovänligt) och höll mig kvar. Hade han varit ett barn hade han lagt armarna om benet på mig för att hålla mig kvar. Hjärtskärande!


Så i morgon (eller snarare idag snart 01.00) får det bli mer ordning på torpet och slutbloggande i detta ärende. Tillbaka till blommor och bin och en och annan ytlig hund och hästrapport. Hej, jag är hemma igen Ylle :-)!


Puss på er alla som varit engagerade!


Jag vill avsluta med två visdomsord;Var och en skäms för sig!

sagt av Zonja - klokast i världen


och


Där som sädesfälten böja sig för vinden - står en jävel där och böjer dem tillbaks! 

Kär gammal studentsång 
ANNONS
 
Ingen bild

ylle

14 januari 2009 06:03

Naturbarnet Loke, hur gullig är inte han?! Nu får Du säkert kommentarer om att hästar inte FÅR (eller kan) visa sånt... det finns folk som hävdar att hästar inte har KÄNSLOR, men då vet de ju ingenting!!!!! Ylle

 
Ingen bild

Ann-Louise

14 januari 2009 08:05

Jodu, den du. För att inte säga;
en gång (sedan jag skaffade honom i sommars - ganska bra faktiskt) har jag varit på dåligt humör. Detta sådär så man kokar innuti och helt utan orska. Bara URSUR! Jag brukar undvika både folk och fä för att inte hamna i konflikt. Dock var jag tvungen att kasta till hästarna mat och mocka lite.
Medans jag mockade så kommer Loke fram till mig förståss. Jag ville helst bara gå men så tänkte jag; skärp dig människa du kan väl hälsa. Jag stannade till, ställde ned grepen, tog ett djupt andetag och skulle sedan klia honom lite. Det tog typ tre sekunder så slog han med frambenen. Han slog inte för att träffa (för då hade han förståss gjort de också), men det var en klar markering. Han har varken gjort det innan eller efter. Jag gjorde eg. ingenting!
Någonstans såg/märkte han att jag var så konstig eller nåt. Du kan dra om du är sådan!

Det tycker jag är fair. Efter att ha stått kvar pyttelite och mockat några korn, så han i alla fall inte drev ut mig, så lommade jag ut med skräckblandad förtjusning. Såpass intressant!
Jag ser också att de blir upprörda om jag är uppe ivarv. Det gillar de inte.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Louise Ryrvik - 21 januari 2015 16:47


  Nu är första "spadtaget" taget och de gamla husen är i förvandling... Snacka om renoveringsobjekt!   ...

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 19:45


  Kompis the Cat! <3

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 08:38


     

Av Ann-Louise Ryrvik - 16 januari 2015 21:23

  Denna vecka har det varit etapp 2 på instruktörsutbildningen i Nose Work. Jättekul.  Det var kul att träffa alla igen och se deras utveckling och höra deras berättelser om sina testelever och deras framgångar. Sedan förra träffen har vi fått tr...

Presentation

Fotoutmaningen 2015

 

Kategorier

Fråga mig

88 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!!!

Följ bloggen

Följ Häst och hund med Blogkeen
Följ Häst och hund med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se