Direktlänk till inlägg 23 juni 2009

Tänk om det vore så här jämt...

Av Ann-Louise Ryrvik - 23 juni 2009 23:31


Va´underbart livet är ändå. Klarblå himmel, ett enstaka litet pluttemoln som avviker, solen skiner, det är lagom varmt och det är ljust nästan dygnet runt.... Kan det bli bättre???? Jag behöver inga andra årstider. Detta är min! Inget slask och blask, inga isiga bilar, inga frusna tår och inget kolsvart, dygnslångt mörker.... Det är nästan så man funderar på att man kanske skulle flytta till sydligare breddgrader...Vovvarna har precis lekt med mig och vattenslangen. Att hugga i strålen är enormt roligt.


Det är ganska lustigt att hundarna tar efter varandra. Diva har lärt Puppis att hästskit är gott. Ingen av mina andra hundar, inkl. Puppis, har ätit hästskit förr men sen Diva bajssmaskande kom in i våra liv har också Puppis lärt sig tjusningen med denna diet. Inte så trevligt, men ofarligt och kanske t.o.m lite nyttigt för hundarna.


Puppis verkar ha lärt Diva detta med att leka med vattenstrålen. Till en början såg Diva verkligen oförstående ut, tittade på honom, och gjorde tafatt likadant. Det var kul att se hur hon liksom studerade honom emellanåt och sedan på strålen. (Vet inte om hon lekt så innan, men det verkade som om det var nytt för henne.) Tro nu för allt i världen att jag håller på så ofta. Det händer ibland och Puppis fixar faktiskt att jag alternerar vattnandet med att han får leka lite med strålen. Tycker att det borde vara skönt att kyla ned sig så för hundarna.


Appropå kyla ned sig, så har jag inhandlat två stycken kyltäcken (Ruff Wear). Ett till Puppis och ett till Diva. Inka behöver knappast något. Hon tycker ju det bara blir skönare när termometern tickar över 25 grader och vidare.... Är det någon därute som har prövat dem? Å andra sidan är det försent eftersom jag redan har köpt, men det kan vara kul att höra ändå. Funderade på att köpa ifjol men fick aldrig tummen ur. Nu var det dock dags.


Ha en bra sommarnatt, go vänner!!!

 
ANNONS
 
ylle

ylle

24 juni 2009 18:29

Ja man måste njuta av livets goda medan man har sig!!!!!!!!!!!!!!

http://ponnyflickornasblogg.bloggagratis.se

 
Maria&Hera

Maria&Hera

29 juni 2009 11:45

Visst är det härligt nu och vilken fin rabatt du har bakom vovvarna!

http://belgarfans.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Louise Ryrvik - 21 januari 2015 16:47


  Nu är första "spadtaget" taget och de gamla husen är i förvandling... Snacka om renoveringsobjekt!   ...

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 19:45


  Kompis the Cat! <3

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 08:38


     

Av Ann-Louise Ryrvik - 16 januari 2015 21:23

  Denna vecka har det varit etapp 2 på instruktörsutbildningen i Nose Work. Jättekul.  Det var kul att träffa alla igen och se deras utveckling och höra deras berättelser om sina testelever och deras framgångar. Sedan förra träffen har vi fått tr...

Presentation

Fotoutmaningen 2015

 

Kategorier

Fråga mig

88 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!!!

Följ bloggen

Följ Häst och hund med Blogkeen
Följ Häst och hund med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se