Direktlänk till inlägg 26 februari 2010

Bloggtorka och Eurohorse

Av Ann-Louise Ryrvik - 26 februari 2010 22:45


Här råder verkligen bloggtorka. Inte en inspiration så långt ögat når. Boooooorrrriiiinnnnngggg............

(Eller snarare är det mer förvirring än boring. Jag kommer tillbaka till det så småning om. )


Idag samlade vi ihop familjen (gubben, Johan och jag) och gick på "stan". Gubben och Johan gick på Universeum och jag på Eurohorse. Själva ryttartävlingarna är jag inte speciellt intresserad av, men shopping är aldrig fel. Dock upptäckte jag en intressant sak. Det var inget jag behövde! Inte en endaste pinal. Gick dock strategiskt igenom varenda vrå av mässan och kunde sen nöjt konstatera att det inte var något som fattades mig. Tur var väl det eftersom ekonomin inte har så stora spelutrymmen just nu.


Träffade lite roligt folk och pratade mest hela tiden. (Fick faktiskt också skriva autografer fniss fniss. Råkade stå vid Stallmagasinets monter och blev igenkänd av några där. Det var bara att skriva en kråka och låta rodnaden sjunka undan. )

Det enda jag shoppade var några äldre nummer av Stallmagasinet och sedan en gammal klassiker "Hästens näringsbehov och utfodring".


När jag gått mig mätt på mässan fick jag ansluta till familjen på Universeum och efter det äta gott och hälsa på svåger med familj.

Nu kallar bingen! - Go´natt!


Ps. Jag ser ljuset!!!! Ser ni det? Ljust bortåt klockan sex på kvällen. Skönt! Plus att idag har vi haft plusgrader, det har regnat och sjön har sjunkit. Det finns hopp om en vår! Ds.


Denne vän har varit med förr på bloggen, har inget med inlägget att göra men är fin ändå!  

 
ANNONS
 
AK

AK

27 februari 2010 00:09

Pratade med en kille i hästmagazinetmontern, han hade gjort artikeln om dig. han sa att det var en jätterolig artikel att göra och att dina hästar var underbara. Kul!
Vi ska dit igen i morn, lilla K och jag.
Vart hittade du "Hästens näringsbehov och utfodring"? Den behöver jag.

http://bacillen.wordpress.com

 
Viveca

Viveca

27 februari 2010 00:38

Säger varje år att jag ska gå på Horse show och mässan, men jag vet inte hur länge sedan det var nu. Kanske missade jag inte så mycket då;) Hästens näringsbehov och utfodring är bland de bättre böcker jag har. Där går att slå upp det mesta. Bra köp!

http://perasperaadastra.bloggplatsen.se

 
ylle

ylle

27 februari 2010 08:19

Det var en finfin grön liten vän det där!!
Tänk va, gå på Eurohorsemässan och upptäcka att Du ingenting behöver! DÅ har man välfyllt i sadelkammaren må jag säga... fast samma sak har hänt mig på sistone, när jag kommit in i en hästaffär har jag bara kunnat konstatera att nej, det var inget som jag behövde!
Skriva autografer, hua! KUL!!!!!!!!! Du är en KÄNDIS!!!!!!

http://ponnyflickornasblogg.bloggplatsen.se

 
Ann-Louise

Ann-Louise

27 februari 2010 09:22

AK; Stallmagasinet ja.... många magasin är det. Så kul! Jag köpte min av Ridsport. Hoppas ni får en bra dag!

Viveca; Det är ju lite roligt att gå där, men det är typ detsamma varje år. Grimmor, pannband och träns av samma fabrikat och färg... Genom åren får man ju sina favoritgrejer och endera har man dem redan eller också finns de inte på mässan. Kanske har man för udda smak ;-).

Ylle; Ja, välfylld med en massa skit! Skulle ev. behöva en sadel till Loke men det shoppar man liksom inte på mässan. Kikade på barbackapad, men den jag ev var intresserad av gick på bortåt 2 500 kr och då kanske man ska vänta och köpa sadel eller kanske hitta någon begagnad sådan...
Visst blir det lite så efter ett tag... (för inte är det väl åldern?!?... ;-) ) att man tycker att man har det man behöver?

Kändis? Drifts-kucku kanske =D! Hi hi hi

http://hastochhund.bloggagratis.se

 
Viveca

Viveca

27 februari 2010 13:01

Om du är intresserad av bomlös sadel så tycker jag du skall kolla in Masterbacks sadlar. sök på House of Charisma.

Jag köpte en utgående modell, billigt och Vilda älskar denna sadel. Tycker det känns bra att använda en bomlös på en växande häst. Himla trevliga försäljare att ha att göra med.
Jag har nog skrivit litet om det i min blogg också.
Bara ett litet tips:)

http://perasperaadastra.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Lena N

27 februari 2010 13:14

Skriva autografer! Mäktigt :o)

Förresten hade de inga jackor till salu?! Du behöver ju alltid en ny vill jag minnas...

Kramen

 
Ann-Louise

Ann-Louise

27 februari 2010 14:43

Viveca; Tack för tipset. Ska kolla!!!!!!! Tack!

Lena N; Ha ha. Jodå det fanns massor av jackor. Väldigt fina dessutom. Men jag behärskade mig med tanke på ekonomin och slet blicken från dem bums. Jackor är fortfarande en stor last!

http://hastochhund.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Louise Ryrvik - 21 januari 2015 16:47


  Nu är första "spadtaget" taget och de gamla husen är i förvandling... Snacka om renoveringsobjekt!   ...

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 19:45


  Kompis the Cat! <3

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 08:38


     

Av Ann-Louise Ryrvik - 16 januari 2015 21:23

  Denna vecka har det varit etapp 2 på instruktörsutbildningen i Nose Work. Jättekul.  Det var kul att träffa alla igen och se deras utveckling och höra deras berättelser om sina testelever och deras framgångar. Sedan förra träffen har vi fått tr...

Presentation

Fotoutmaningen 2015

 

Kategorier

Fråga mig

88 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!!!

Följ bloggen

Följ Häst och hund med Blogkeen
Följ Häst och hund med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se