Direktlänk till inlägg 18 mars 2010

Torsdag idag...

Av Ann-Louise Ryrvik - 18 mars 2010 17:51


Veckorna rullar som jag vet inte vad. Det sköna är i alla fall ljuset och att temperaturen är över blåläge!!! Det finns hopp.

I dag hade jag goda förespeglingar om diverse aktiviteter men det bidde mindre och annorlunda. Ett par timmars städande, en del telefonpratande, en bastant kinamatslunch, paltkoma och sedan var prinsen hemma. Vi passade på att göra lite alternativa aktiviteter typ grilla mashmallows....


    

Mmmmm

  

  

Johan gillar brända och Diva verkar också kunna tänka sig lite...  



Sen var det dags för dagens lässtund. Johan har temaveckor läsning i skolan och ska läsa en stund varje dag. Det är kanonbra. För då har jag bestämt mig med att sitta med och läsa skönlitteratur. Det är en lyx som jag sällan unnar mig. Jag känner alltid att jag borde läsa någonting "nyttigt". Gubben joinade oss också och vi blev sittande ett bra tag. Riktigt mysigt. Förresten tror jag gubben sitter och läser än :-).


  

Lässtund


    

Djupt försjunkna....



Tre tankar från dagen;

  • Uj, vad ridsugen jag är!!! I morgon blir det nog en sväng med Junge. Skulle tro att vägen börjar bli lite bar och det inte är så klampigt längre. Längtar!!!!
  • Snöpa, inte snöpa, snöpa, inte snöpa...... Har beställt tid men velar fortfarande. Han är ju fantastisk, magnifik, kraftfull och ursnäll. Är tummispolare med Cazal och är lugnet och vänligheten själv mot mig. MEN han tänder till snabbt och menar allvar i vissa situationer. Kommer aldrig kunna bli godkänd och gå i avel.... Då ska de bara hänga där för "prydnad"... Tja, jag kan avboka än, men det blir nog så. Det är alltså LOKEs kulor som hänger löst.
  • Fasen vad "Förkväll" är kasst. Det står på nu när jag sitter här vid datorn och det är bara flamsigt, tramsigt och rörigt. Det verkar solklart vilka meriter som gäller för att vara programledare i detta program och inte är det intelligens och skarpsinne kan jag tro ;-). Det blir nästan pinsamt när den ena intressanta personen efter den andra utfrågas med fjantfrågor av flamsiga tjejer. Tänk vad intressant det skulle vara med en vass intervjuare...


                                  

                       När man läst över en timme blir man lite mosig.

                          Johan myser lite med Puppis.

 
 
Lotti

Lotti

18 mars 2010 20:49

En perfekt dag! Särskilt när man avslutar med mys på golvet!

http://lottiestrin.blogspot.com

 
Ingen bild

Lena N

18 mars 2010 21:51

Låter som en ovanligt bra dag i mina öron! God mat, gott sällskap, vad kan man mer begära?

Och Pasilinna är aldrig fel, kan rekommendera "Milda Makter" av honom om du inte redan läst den.

Kramen

PS Är väl ingen vits att spara på kulor enbart för skojs skull. Men om du gillar "prydnaderna" kan han kanske få "sillisar"!

 
Ann-Louise

Ann-Louise

18 mars 2010 22:34

Lotti; Ja. lite mys med vovven på golvet är aldrig fel =D

Lena; Jag gillar verkligen Pasailinna. Språket är så mustigt, komiskt, burleskt och lättsmält. Den har jag inte läst (tror jag) och ska försöka göra det. Det är inte den som killen kommer tillbaks som ande? Har läst Den ljuva giftmörderskan och några fler. Silikon YES!!!! Bra idé och orginalen i en burk.. eller kanske spann i hans fall ;-) he he.

http://hastochhund.bloggagratis.se

 
Åsa och Popsy

Åsa och Popsy

19 mars 2010 08:26

Tvekade också när det var dags att kastrera, men kombinationen stor och tung häst + oförutsägbart temperament är inte alltid lyckat. Dessutom tror jag (eller är det önsketänkande?) att han faktiskt mår bättre utan hormonsvängningarna som han ändå aldrig skulle få utlopp för. Den andra hästen mådde MYCKET bättre, som slapp ha en polare som frågade "är du sto?" flera gånger om dagen...
Se bara till att du får en van och stark veterinär, det krävs lite kraft när hästarna är så stora. En "liten tösabit" fixar det helt enkelt inte rent fysiskt, vi har inte direkt normalsize på hästarna.
Krama honom ifrån mig! Benji hälsar att det är en baggis - inget att bry sig om alls.

http://www.asashundar.bloggagratis.se

 
ylle

ylle

19 mars 2010 08:52

Oj så mysigt med lässtund! Nyttigt för själen!
Kulor till prydnad? Nää, det låter nog som om det vore det bästa, inte kul om Lokes testosteroner medför någon större skada på polarna....
"Förkväll"? Jag orkar bara inte titta på det där dravlet. Du har helt rätt, men VAR finns de vassa intervjuarna? Inte på teve i alla fall. i de flesta fall är de så flata, om inte flamsiga som de där blåsta pupporna (fast jag gillar Carin da Silva, tycker att hon är söt och naturlig för det mesta)

http://ponnyflickornasblogg.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Lena N

19 mars 2010 09:55

Milda Makter handlar om kranföraren Birger som av en händelse råkar bli vikarie för Gud. Gud behöver semester och Birger får upp ögonen för vilka oanade vardagsproblem som följer med ämbetet. Vansinnigt underhållande!

Hmm, Lokes orginal i en burk på spiselkransen. Tja, skönhet ligger ju i betraktarens öga sägs det =D
Det finns ju länder där det anses vara en delikatess, urk.

Kramen

 
Lin

Lin

19 mars 2010 11:02

Man kanske kan stoppa upp kulorna :p
Snygg prydnad att ha på väggen i finrummet :)

http://www.dogsandroses.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Louise Ryrvik - 21 januari 2015 16:47


  Nu är första "spadtaget" taget och de gamla husen är i förvandling... Snacka om renoveringsobjekt!   ...

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 19:45


  Kompis the Cat! <3

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 08:38


     

Av Ann-Louise Ryrvik - 16 januari 2015 21:23

  Denna vecka har det varit etapp 2 på instruktörsutbildningen i Nose Work. Jättekul.  Det var kul att träffa alla igen och se deras utveckling och höra deras berättelser om sina testelever och deras framgångar. Sedan förra träffen har vi fått tr...

Presentation

Fotoutmaningen 2015

 

Kategorier

Fråga mig

88 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10 11
12
13 14
15
16
17
18 19 20 21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!!!


Ovido - Quiz & Flashcards