Direktlänk till inlägg 21 mars 2010

Kalla fötter varma dagar...

Av Ann-Louise Ryrvik - 21 mars 2010 16:43


I dag var det såpass fint och snön hade smält undan så jag dristade mig till att ta en vända med pungpojkarna i paddocken. Så glada de blev!!!


Loke först. Älskade goa Loke. Han är så snäll, lugn och tålmodig med mig samtidigt som han är kraftfull och energisk. Gissa om jag fick kalla fötter angående hans kastration. (Ja, jag har bokat tid....) Nu vet jag varken ut eller in. Jag vet vad jag har, men inte vad jag får.... SUUUUUUUUCKKKKK!


I vilket fall visade det sig att snön var ganska djup i alla fall fastän den såg ut som bara decimetertjock på håll. Loke fick springa runt i valfri form runt mig. Det var tämligen svårt att ta bilder själv och Loke tyckte nog att jag var lite knasig och okoncentrerad, men det spelar ingen roll. Det var inte upplagt för något ordentligt ändå.... Dessutom är de tagna med ful-kameran så ni får stå ut.


Menar du att jag ska gå här??!!!?! Tur att det inte var en dm till för då hade jag aldrig gått här!!!


En riktig guldgosse! Så älskvärd! (Trots gediget brottsregister som Eiram brukar säga =D.)


Å hej å hå....


     

 Gudagod liten Loketoke!!!

 

Smaka lite på din dragkedja kanske !?!!?

 

 

  

Nackkillaren....

 


 
ANNONS
 
Ingen bild

ari

21 mars 2010 17:20

Efter kastration har vi alltid fått samma hästar som de var innan dess och så slapp man bråket i hagen..i relationerna till oss har de inte förändrats ett dugg. Jag har inte en enda gång ångrat en kastration (om det då hjälper dig ;-))

 
Ann-Louise

Ann-Louise

21 mars 2010 17:38

Tack Ari! Precis sånt jag behöver höra!!!! Tack å tack! Det är just det jag är rädd för annars. Tack för dina erfarenheter. Hjärnan är övertygad, men hjärtat säger något annat när man står där med honom. Det är löjligt, jag vet, men det bara känns så.
Fast det blir nog snöpa....

http://hastochhund.bloggagratis.se

 
eiram

eiram

21 mars 2010 20:21

Lokes brottsregister:
Vållande till annans kroppskada
Uppvigling
Dråpförsök
Grov Stöld (av fleras HJÄRTAN ;-) )

http://www.langebogard.se

 
eiram

eiram

21 mars 2010 20:24

Fallet Loke är under utredning, dom meddelas tidigast under Onsdagen om det inte av utredningstekniska skäl föreligger hinder för eventuell doms verkställande.

http://www.langebogard.se

 
Ann-Louise

Ann-Louise

21 mars 2010 20:25

=D Ha ha ha riktigt!!!!
Han är en riktig "gangsta´"...

http://hastochhund.bloggagratis.se

 
eiram

eiram

21 mars 2010 20:27

"Gangsta living in paradise..."

http://www.langebogard.se

 
ylle

ylle

22 mars 2010 10:31

Men som någon skrev: "Han tappar nog varken kropp eller själ, eftersom han ändå är fullvuxen.." -jag tror att det stämmer, det är nog betydligt svårare att veta vad man får efter att ha kastrerat en mycket yngre hingst, som ännu inte hittat sin personlighet. Men jag förstår att Du VÅNDAS!!!!!!! Det skulle jag också ha.....

http://ponnyflickornasblogg.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Louise Ryrvik - 21 januari 2015 16:47


  Nu är första "spadtaget" taget och de gamla husen är i förvandling... Snacka om renoveringsobjekt!   ...

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 19:45


  Kompis the Cat! <3

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 08:38


     

Av Ann-Louise Ryrvik - 16 januari 2015 21:23

  Denna vecka har det varit etapp 2 på instruktörsutbildningen i Nose Work. Jättekul.  Det var kul att träffa alla igen och se deras utveckling och höra deras berättelser om sina testelever och deras framgångar. Sedan förra träffen har vi fått tr...

Presentation

Fotoutmaningen 2015

 

Kategorier

Fråga mig

88 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10 11
12
13 14
15
16
17
18 19 20 21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!!!

Följ bloggen

Följ Häst och hund med Blogkeen
Följ Häst och hund med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se