Direktlänk till inlägg 22 mars 2010

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅngest!!!!!!

Av Ann-Louise Ryrvik - 22 mars 2010 13:00


Cazal och Loke leker i hagen. De har såååå kul. Hoppar, skuttar, stegrar. Livet leker. Ska jag verkligen snöpa honom i övermorgon!?!??!?

NEJ! JO! NEJ! JO!

FAN! NEJ! JO! NJOEJOEJOE....... ÅNGEST! Jag kan ju aldrig göra det ogjort liksom!


Nyss var bondegrannen här och ställde in en ny halmbal till pojkarna. Snacka om att de är dumtrygga. Speciellt Cazal. Han höll balen ganska högt och körde in genom grindarna. Salle stod mitt framför och vägrade flytta på sig. Han fick skjuta honom försiktigt framför sig med halmbalen o klon. Då är man inte speciellt rädd inte. Jag kunde bara skratta där jag stod vid grinden.

Loke flyttar sig i alla fall någon meter så man slipper putta undan honom.


Och så en liten hälsning från Puttefnask. Jag har pratat med Skara idag och det läker fint. Hade han inte varit en så känslig liten plutt hade han fått komma hem nu, men vi enades att han skulle få någon dag till så att såret kan hållas riktigt rent. Han får lugnande varje gång för att de ska kunna göra rent det.

Grunnar ändå om det inte vore bättre att ta hem honom och greja i lugn och ro. Han är nog mer stressad av att man är många, forcerad o.s.v

Hmmm fler beslut.


Tre tankar från dagen;

  • Om en månad åker vi till Island. Det ska bli kul. Jag har varit där förut och bilat runt ön tillsammans med polare. Det var helt fantastiskt. Nu ska jag dit med familjen. Roligt!
  • Hur kan man ha kvinnor som vrålar av smärta, gråter, skriker i timmar VARJE vardagseftermiddag på TV4? Vem tittar? Inte jag i alla fall... (Jag går och stänger av. TVn stod på medans jag satt på kontoret.) Detta måste vara värre för barn att höra timme ut och timme in än 10 sek Beck-reklam, hur hemsk den än är.
  • Jag som lovade att jag inte skulle sätta några fröer i år och strunta i trädgården.... tiden räcker ju inte till allt.... har fallit pladask . I senaste numret från Allt om trädgård fanns porslinsanemon, Anemonopsis macrophylla, med. SÅÅÅÅ ljuvlig. Jag måste nog bara.....

Vacker eller hur!?!?!?  

 
ANNONS
 
Lena

Lena

22 mars 2010 13:52

Snälla, jag måste ha missat nått... Vad är det som hänt det lilla underverket? Jag har bara förstått att han är inlagt i Skara... Har försökt läsa mig till resten men misslyckats. Hoppas i allafall att han snart får komma hem!

http://klingemaden.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Annie & Bandido

22 mars 2010 14:21

Ja du vilka bekymmer..
Jag gillar faktiskt valacker, visst kan de vara lite bleka den första tiden, men om man hanterar dem så de blommar kan en valack vara minst lika betagande som en hingst.
jag förstår nog inte riktigt nyttan med hingstar som inte är avels dugliga tyvärr?
jag hade en hingst förut som jag bedyrade dyrt o heligt att han var världens snällaste han gick i en flock med valackar o var helt underbar. tills en dag när han plötsligt var man när han var 6 år och dödade en annan häst i hagen, och då var han inte gullig längre, han var inte ens gullig efter panik kastreing,det slutade inte alls väl!
Det är få hingstar som klara av att dela revir när de fått hår på pungen..
Så om han inte har nått sådaär wow i aveln så kanske det är en enklare tillvaro att fimpa, med ditt sätt att hantera häst på tror inte jag han slutar vara den loke han är idag!

Kram o krya på den lilla pralinen på sjukan

 
Sophia

Sophia

22 mars 2010 15:49

Hoppas du kommer fram till ett bra beslut när det gäller Loke!
Själv hade jag aldrig vågat ha en hingst själv så mitt självklara val hade varit att snöpa, men du har ju så bra koll på dina :)
Frågar är bara hur det blir när lilla Puttefnask kommer tillbaka hem igen...

http://gottisar.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Hannah

22 mars 2010 16:48

hmm har jag missat nånting eller har du glömt skriva om nånting? är puttefnask hos doktorn? vad har hänt?

 
Ingen bild

Lena N

22 mars 2010 17:40

Ang dina tre tankar;

Island! Häftigt!!! Håll i plånboken och akta dig för vulkanutbrott...

TV4, stäng av skiten!

Fröer! Underbart! Det är likadant här också, varje år samma goda föresatser, inga fröodlingar på köksbordet. Och varje år sitter gubben där med triljoner byttor, krukor och andra suspekta kärl som alla innehåller frösådder och försöker få plats att äta frukosten. Han är en härdig sort min make =D

Kramen

 
Maria Y

Maria Y

22 mars 2010 17:56

Menar du att livet aldrig leker för valackar? Våra hoppar skuttar o stegrar de med, utan kulor...
Kommer nån hem och gör det hos er, eller åker ni till klinik?
Vad är det de gör på TV4 på em? Är ju inte hemma då?

http://cowgirlup.bloggagratis.se

 
Lin

Lin

22 mars 2010 22:01

Puttefnask har det nog ganska bra ändå, jag tycker det är himla bra att de ger dem lugnande när de behöver det.
Fast det är klart, man läker ju bättre hemma i tryggheten!!
Loke kommer att bli en mycket fin och trevlig kasterad häst, jag är övertygad!
Han blir inte mindre "karl" än Zagros var och jag tror det räcker gott :)

http://www.dogsandroses.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Louise Ryrvik - 21 januari 2015 16:47


  Nu är första "spadtaget" taget och de gamla husen är i förvandling... Snacka om renoveringsobjekt!   ...

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 19:45


  Kompis the Cat! <3

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 08:38


     

Av Ann-Louise Ryrvik - 16 januari 2015 21:23

  Denna vecka har det varit etapp 2 på instruktörsutbildningen i Nose Work. Jättekul.  Det var kul att träffa alla igen och se deras utveckling och höra deras berättelser om sina testelever och deras framgångar. Sedan förra träffen har vi fått tr...

Presentation

Fotoutmaningen 2015

 

Kategorier

Fråga mig

88 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10 11
12
13 14
15
16
17
18 19 20 21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!!!

Följ bloggen

Följ Häst och hund med Blogkeen
Följ Häst och hund med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se