Alla inlägg under juni 2010

Av Ann-Louise Ryrvik - 16 juni 2010 00:09

Ett mycket speciellt utseende...


Edipo - "Puttefnask" eller kort och gott Fnasket

Av Ann-Louise Ryrvik - 15 juni 2010 23:39


Jaha å så var Junge i blåsväder igen - tyckte han alltså.

Häromdagen skulle jag ge hästarna lite extra hösilage i hagen. Hästarna gillar faktiskt att äta lite sådant också trots det gröna gräset. Junge kom direkt och ville ha. Sen kom Milou också och ville käka ur samma hög. Då sprang Junge iväg. Jag  blev väldigt förvånad. Någon dag senare såg jag att Junge hade blivit rädd för Milou. Stackarn! Store Junge rädd för lille Milou. Han skulle kunna skicka den lille ponnyn i omloppsbana om han ville.


Storleken verkar dock inte ha någon betydelse.... Inte heller om det är en ofarlig liten en.  


Det blev till att stängsla om och nu får Milou gå själv och Junge går tillsammans med Fnasket. Det passar i och för sig ganska bra. Milou står alldeles bredvid grannens ston. Han har bara ögon och intresse för dem. Och för den lille hingst som nyss anlänt och går med dem. (Det är väl antagligen den som har dragit igång det hela.) Jag kan dock inte se att Milou har blivit hingstigare på något sätt. Han ser lika cool ut som vanligt. Visst kan han väl ha jagat bort även vännen Junge någon gång, men jag kan svåreligen tro att det skulle ha varit något värre. Å andra sidan räcker det nog med bara en misstanke från Junges sida och kanske doften av testosteron. Han har ju varit med om några resor med hingstar innan och är ju heller inte någon modig kille.


Fnasket blev mycket glad över att ha Junge alldeles för sig själv. Idag låg de sked tätt, tätt i hagen och solade. Tyvärr var inte kameran med. (Den ska ju alltid vara med, för det var fantastiskt!)

Några äldre bilder får skildra dessa killar istället;


Jag gillar dig Junge!


Jag kan allt vara lite busig också....

 

  

 Sluta bita mig i haserna slyngel!!!

 

Vackre, känslige Junge!

 

          

Av Ann-Louise Ryrvik - 11 juni 2010 07:43



     

Av Ann-Louise Ryrvik - 10 juni 2010 23:15

Johan har haft examen. Den lille mannen har gått ur trean. Otroligt så fort tiden går. Det var dags för avslutning. Hela skolan har avslutning tillsammans.


Jag visste att det var något bus på gång, men han har varit så hemlighetsfull. Ändå blev jag helt överraskad. Hans klass sjöng "Sol, vind och vatten" av Ted Gärdestad. När det var dags för vers två sjöng Johan solo!!! Att han är en entertainer visste jag. Han har alltid varit den som showat. När han tränade fotboll som mindre kunde han glömma av sig och dansa lite moves istället för att fokusera på bollen. Sorglös, orädd och oblyg är han.

Det roliga var att han sjöng bra också! Riktigt bra! Till skillnad mot sin mor och far som är på gränsen till tondöva om inte helt. Riktiga falsksjungare är vi.

Lite påbrå har han dock. Min morfar var en entertainer och sångare av sällan skådat mått och hans farbror är också värsta musikern så har han tur har han fått dessa gener. 


  

Solosången genererade spontana applåder mitt i låten och det var inte utan att mamma var stolt och att en tår nästan ville göra sig påmind.


Lite blås blev det också....  

Av Ann-Louise Ryrvik - 9 juni 2010 18:00


Brottning på lek....

Två vackra vita hästar....

Den ene camargue (Mourven) och den andre lipizzaner.


("Ramarna" blev inte så bra, men jag får fixa med det i morgon. Nu ska jag åka till brukshundklubben....)



  



      

Av Ann-Louise Ryrvik - 9 juni 2010 16:28


Så kommer ett retroaktivt blogginlägg. I förra veckan var jag förbi Emma i Sopemaden på kaffe, tjöt och hästtitt. Det är alltid trevligt där och efter att ha stoppat i oss kaffe, bullar och annat smått och gott så var det dags för vackre Tyko att komma ut på ridbanan och visa upp sig. Jag passade på att ta några bilder på denna - snart vite springare. Tyko heter egentligen Miramis och är en lipizzaner. Emma äger också mamma Samora.


Kärlek!


    

Tyko är en riktig snygging.





  


       

Stridskusen....

 



   



        

Titt ut!

 

(Det kan komma lite fler bilder på honom inom kort (läs dagar ;-P)...)

Av Ann-Louise Ryrvik - 8 juni 2010 23:48



 













                   















                 

Av Ann-Louise Ryrvik - 8 juni 2010 23:36

Nu regnar det ute. Därav sitter jag vid datorn och grejar med lite bilder och uppdaterar bloggen.

Det har varit så fint väder ett tag att det nästan varit straffbart att sitta inne. Dessutom har det varit multum-mycket, fast det är det i o f s alltid. Jag ska se om jag orkar uppdatera lite retroaktivt.


Idag har det varit sökträning. Puppis var pigg som en lärka och gick som ett spjut. Han var väldans duktig faktiskt.

Det blir inte så många bilder tagna i dessa lägen, det är liksom fullt upp ändå. Några bilder han jag smätta av och idag blev det Morten och Hiro som fick vara med på bild. Fick vara med på MÅNGA bilder. Hiro är så söt.

Håll till godo!


Hiro är en workingkelpie. Bara ungdomen änu. 8 månader.


En ettöring.... Mycket söt!

 

  

Här har de hittat Bengt.

 

  

 

På språng.  

     


Allt är klart i skogen.


Efter förrättat värv blir det lite dricka.



    

Full fart!!!!    

Presentation

Fotoutmaningen 2015

 

Kategorier

Fråga mig

88 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21 22 23 24
25
26 27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!!!


Ovido - Quiz & Flashcards