Alla inlägg under juli 2010

Av Ann-Louise Ryrvik - 14 juli 2010 09:57


Jag och Loke har en liten lek....

Med den flygande köttbullen menar jag förståss mig :-D...


    
                     

ANNONS
Av Ann-Louise Ryrvik - 14 juli 2010 09:36
Här kommer några bilder från lite förvirrad hästlek (för träning vill jag väl egentligen inte kalla det... ;-) )
Mattes fickor är loaded med godis =D...


Ibland kan man inte riktigt låta bli.... säger Loke...

 


                    

ANNONS
Av Ann-Louise Ryrvik - 7 juli 2010 22:24
           

Av Ann-Louise Ryrvik - 7 juli 2010 22:11


Nu blir det mycket blommor alltså. Jag ber om ursäkt, men jag kan bara inte låta bli. De är så vackra, så ni får stå ut....

Vackra Wrams Gunnarstorp

    

Olika färger på blommorna beroende på den enstaka blommans ålder. Ganska kul....

 

  

 

 

      

Av Ann-Louise Ryrvik - 6 juli 2010 00:30


Dagarna går och går. Alldeles för fort, tyvärr. Fullt upp är det jämt och det är väl kul för det är väl så man vill ha det antar jag....

På kvällskvisten (23.00-24.00) var jag ute och körde en sväng igen med Milou. Tja körde och körde. Jag kan ju inget om körning egentligen, men jag har världens snällaste ponnypojke så jag provar ändå.


Det var en alldeles underbar liten tur. Vi gick nån kilometer. Jag gick hela vägen  bort för jag kände att jag inte ville att det skulle bli något tok när det var så sent på kvällen. Han är ju inte van att vara ute och spankulera då. Hemåt åkte jag mestadelen. Han är för rolig. Han vet ta mig katten när jag ska hoppa upp i rockarden. Då står han tå lmodigt som ett ljus tills jag kravlat mig i och sedan trampar han i väg på en smackning.


När man sitter där i rockarden och kikar på hästrumpan som guppar, på Puppis som traskar bredvid, på älgarna på gärdet som ser förundrade ut, på alla blommor och träd som är så vackra, betänker man sin litenhet. Man är bara en liten, liten människa i en stor mäktig värld.


Man blir ödmjuk inför allt. Speciellt inför den lilla hästen. Jag skulle aldrig kunna stoppa honom om han ville dra. Man sitter avväpnad någon meter bakom.... När ponnyn svänger, stannar och  ökar då blir man andlös!!! Det är bara att tacka för den stillsamma åkturen när man kommer hem igen.Här kommer några bilder på blommor från dagen.


Lavender

  
   

Grekisk fingerborgsblomma

Gentle Hermione - en underbar Austinros!  

Blommorna är som gjorda i marsipan....  

Av Ann-Louise Ryrvik - 5 juli 2010 23:59

    


  

Av Ann-Louise Ryrvik - 4 juli 2010 23:30


Söndag och fint väder. Som gjort för picknick. Jag, gubben och Johan packade matsäck med kaffe, O´boy, omelett, äpplen, kakor, ful-kameran m.m. Sen marscherade vi iväg till sommarhagen för att hämta Milou och ta oss en sväng. Puppis var med, men Diva-stackarn fick stanna hemma med tanke på att hon höglöpte.

Väl framme vid "hagen långt borta" fick jag syn på Milou. Som han såg ut!!!! Helt inbäddad i lera... Suck! Dumma jag hade ingen borste med heller. Slarvmaja. Vi hittade dock en kvast som fick duga. Milou tyckte nog den rev skönt för han stod som ett ljus och njöt.


En snask och inte position....


Och sen var det bara till att skrubba och borsta....


Lera full benen också. Dammet stod som ett moln runt oss.

 

  

 


När han var hyfsat ren blev det till att sela på och spänna för. Snälla, goe Milou. Det var länge sedan vi körde eftersom han haft tappskor m.m. ändå är han så cool, tålmodig och snäll.    


Vi tog en sväng. Johan fick åka, men när han är med vill jag gå bredvid för att kunna kontrollera ekipaget lite bättre. Jag vet inte om det är riktigt men det känns i alla fall så. Dessutom är det nyttigt för mig och gubben att gå =D!


När vi gått en bit mötte vi Janne som klippte vägrenen med traktor och mackapär. För säkerhets skull svängde vi av vägen.  Milou hade förstås inga aspekter på traktorn med klippmaskin, trots att det brummades och väsnades ganska rejält. Han tittade inte ens. Eftersom vi ändå svängt av vägen passade vi på att picknicka just där. 


Milou vill ha lite karameller ur sin picknick korg....

 

  

Sötaste killen!

 


Gubben och johan sitter och läser lite tidning. Jag har gått bort en sväng för att Milou också skulle få något att tugga på .  


Milou kollar runt om det finns något gott att knapra på...       


Johan passade på att busa lite med Puppis. Det var uppskattat.


 

Blixten...


Finns det något mer till mig???


Milou tyckte det var skoj att komma ut på utflykt. Det gjorde resten av familjen också, men så småningom kom dock knotten ikapp oss och vi tröttnade. Det blev till att spänna för och åter vända hemåt.
               

Av Ann-Louise Ryrvik - 4 juli 2010 11:39  

Milou fick testa lite långgräs på väg till hagen. Gött sa han.
  

I bakgrunden växer en "kasserad" Frühlingsduft....

  

  

     

Vacker, vacker och doftar underbart!!!

Presentation

Fotoutmaningen 2015

 

Kategorier

Fråga mig

88 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!!!

Följ bloggen

Följ Häst och hund med Blogkeen
Följ Häst och hund med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se