Direktlänk till inlägg 31 maj 2011

Det går bra nu.....

Av Ann-Louise Ryrvik - 31 maj 2011 09:47

för många i klubben. Eva har kvalat SM i bevakning, Karin har kvalat SM i lydnad, Zonja är uttagen i landslaget i vallning och ska tävla VM och Göran vann SM Sök i fjol och ska förstås vara med i år igen. Plus en massa andra som gjort stora bedrifter. Inte illa för denna lilla klubb!!!! Stora gratulationer och eloger till dem alla!!!


Å så är det vi då... Hrmmm... Vi är på valpstadiet vi. Fast någon ska vara där också.

I dag tog vi en tidig sväng till skogen, eftersom monsteråska är på ingång. På dagens schema stod grusspår med Zack. Jag passade på att åka upp till Bergagråden på Hunneberg och nyttja deras grusparkering. Det blev tre små, korta spår eftersom det var första grusspåren. De gick väl sådär, men blev bättre för varje. 

På vägen hem kunde jag inte hålla mig utan svängde förbi Ursand och lade ett grusspår där också plus ett barrpår också. Mycket bättre. Var helt med på noterna på grusspåret och spårade fint. Barrspåret blev plättlätt i perspektivet. 

 


 


 


Nu ska vi ladda upp inför åskväder med att brygga kaffe på termos, fylla på hästvatten odyl. om det blir strömlöst. Vore ju fruktansvärt om man inte hade tillgång till kaffe nu när man kan dricka det igen ;-).


Ha en fortsatt bra dag allesammans!!! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Louise Ryrvik - 21 januari 2015 16:47


  Nu är första "spadtaget" taget och de gamla husen är i förvandling... Snacka om renoveringsobjekt!   ...

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 19:45


  Kompis the Cat! <3

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 08:38


     

Av Ann-Louise Ryrvik - 16 januari 2015 21:23

  Denna vecka har det varit etapp 2 på instruktörsutbildningen i Nose Work. Jättekul.  Det var kul att träffa alla igen och se deras utveckling och höra deras berättelser om sina testelever och deras framgångar. Sedan förra träffen har vi fått tr...

Presentation

Fotoutmaningen 2015

 

Kategorier

Fråga mig

88 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!!!

Följ bloggen

Följ Häst och hund med Blogkeen
Följ Häst och hund med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se