Direktlänk till inlägg 23 juni 2011

”Här ligger jag och kan inget annat göra” eller ”Andra morgonen…”

Av Ann-Louise Ryrvik - 23 juni 2011 19:33


Kuckelikuuu klockan är sju, men att stiga upp är otänkbart. Jag är fjättrad i sängen på bägge sidor. Åt ena sidan av kateter och åt andra en maskin som mäter barnets plus och väbefinnande. Att få gå upp och duscha är en dröm, att borsta tänderna en fantasi och att komma loss är en utopi.

Min enda frihet och kreativa stimulans är att nå telefonen och försöka formulera ett inlägg på bloggen. Jag når telefonen, kopplar upp mig – vilket jag väl antagligen inte får. Fast ´då jag är ensam på mitt rum och inga maskiner är igång så fuskar jag ändå. Jag får till ett riktigt skojsigt inlägg mitt i inspirationen. Det är dock jobbigt och tar tid, men tid är å andra sidan jag har, där jag ligger. Eftersom kameran i mobilen inte funkar blir det bildlöst, men bilder kan jag ju alltid stoppa in senare. Trycker på sänd…. Inget händer…. Provar en gång till… Inget händer och tadaaaa…. Hade tappat mottagningen och allt är förlorat. NATURLIGTVIS! Det gör det alltid när man får till flöde och då det är svårt att spara mellan varven…. Provade att få fatt på datorn och skriva ett worddokument, men inspirationen saknades. Inlägget skulle bara bli en blek kopia av förra utan vits och klarsyn. Dessutom intensifierades besöken av personalen så jag fick lägga ned. Det enda som återstod var rubriken… 


 
ANNONS
 
Kim

Kim

24 juni 2011 00:04

Oh va glad jag är att läsa dina inlägg, har varit orolig när det varit lite tyst.

Så skönt att ni båda mår bra, förstår att det känns jobbigt att vara sängbunden! Men det går över, snart är du på G igen.

Hur länge tror de att lilla sonen din behöver vara kvar på sjukhuset?

Så spännande att få läsa om allt som hänt de senaste dagarna, och ännu en gång..så glad att ni mår bra!

Stor kramhttp://varmt.bloggplatsen.se

Ann-Louise Ryrvik

24 juni 2011 00:31

Tack kära du!!! Det gick fort det här! Han lär bli kvar här (och jag också) en månad... Det går dock jättebra och han ligger bara på värmedyna och har lite övervakning, inget annat.
Har varit off- internet, men fick okeyat det i eftermiddag här på BB. Förut har jag legat på förlossningen och där gick det inte. Orkade inte heller för den delen. Nu har jag mycket att ta igen, så jag får ta lite idag och lite i morgon =D!!!''Kramelikram!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Louise Ryrvik - 21 januari 2015 16:47


  Nu är första "spadtaget" taget och de gamla husen är i förvandling... Snacka om renoveringsobjekt!   ...

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 19:45


  Kompis the Cat! <3

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 08:38


     

Av Ann-Louise Ryrvik - 16 januari 2015 21:23

  Denna vecka har det varit etapp 2 på instruktörsutbildningen i Nose Work. Jättekul.  Det var kul att träffa alla igen och se deras utveckling och höra deras berättelser om sina testelever och deras framgångar. Sedan förra träffen har vi fått tr...

Presentation

Fotoutmaningen 2015

 

Kategorier

Fråga mig

88 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!!!

Följ bloggen

Följ Häst och hund med Blogkeen
Följ Häst och hund med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se