Direktlänk till inlägg 25 juni 2011

Vad är häst och hund???

Av Ann-Louise Ryrvik - 25 juni 2011 06:32


Börjar fundera på det nu. Jag har inte sett mina fyrbenta polare på flera dagar nu och det känns hur konstigt som helst. Enligt rapporter mår de fint, och kanske (är nog ganska säker) saknar mig mindre än vad jag saknar dem, men ändå. Undrar vad de tänker.....


Stora kavalleriet har anlänt från Dalarna. Farmor och farfar ska vara hustomtar en tid framöver och kolla att huset står kvar när vi kommer tillbaka till verkligheten. Då slipper Johan vara ensam hela sommarlovet också... Känns verkligen skönt och befriande för oss. Ett orosmoment mindre.


"Skrotten" har skrikit sig ur sin avdelning. Han är tydligen för frisk och stark och stör de andra. Får han inte det han vill direkt så blir han jättearg m.a.o är han lik mig :-).  Ve och fasa världen. Han har en sådan svart hård blick så man nästan blir rädd... Tänker på Damien.... Ska se om vi får den på bild idag.


Mitt blodtryck är värre igen och de har tagit prover som är på analys här på morgonen och jag får inte gå upp. Vi får se hur det går...


I övrigt är jag

  • sängrufset personiferat. Håret står som svintoborste rakt ut och har dubbel volym.
  • glad över att sjuksköterskan sa att jag inte skulle använda mina magmuskler när jag satte mig upp - jag trodde ju att jag inga hade :-)!!!
  • kan jag titta på webb-tv och kollar allt möjligt "skit" får man kalla det om man betänker Grannfejden, Kvinnors hemliga liv och Bachelorette. Såg att livet på BB fanns men det tänker jag då rakt inte titta på.... 8-S   Hjälp!!
  • är glad för att njurarna gått i gång ordentligt. I natt lekte jag leken "hur snabbt kan en buksnittad kvinna hinna på toa utan att gå upp i sömmarna eller  kissa på sig" ungefär en gång i timmen.
  • känner mig som Emil i Lönneberga. När jag inte har mjölk kan jag inte pumpa någon, och nu när jag nu har mjölk kan jag inte pumpa ...  När i hundan ska jag leverera mjölk?

   Gammal bild från dag 1.. 
ANNONS
 
anna o elvis

anna o elvis

25 juni 2011 08:35

Hoppas det går bra med blodet!! Tummar o tassar hålles! :)

http://meandelvis.wordpress.com

Ann-Louise Ryrvik

26 juni 2011 23:45

Tack! Det ska nog gå, bara det går FORT!!!! ;-)

 
Ingen bild

Helen

25 juni 2011 09:21

Stort grattis till Erik :-)
Mitt i all "kaos" skriver du helt underbart som vanligt!! Kom ihåg att sjukhuspersonalen är till för dig och Erik ta all hjälp du kan så ni får må så bra det går.

Ann-Louise Ryrvik

26 juni 2011 23:44

Tack så mycket!
Jo det är klart, men de har mycket att stå i. Sen är alla underbara. Verkligen!!!!
Av alla jag mött under denna snart vecka är det en som jag inte var så förtjust i, men så är det ju alltid. Alla andra har varit helt SUPER!!!!

 
Kim

Kim

25 juni 2011 16:46

Hoppas ditt nya lilla "monster" skriker av sig ordentligt på sjukhuset så han är lugn och glad när han sen väl kommer hem ;D

Tråkigt med ditt blodtryck, men det får dom snart ordning på.
Och var inte för duktig och tålig, det är inte nyttigt.
Gnäll till en läkare kan ju vara viktig information/ledtråd som h¨n behöver...

kram och krya på dej!

http://varmt.bloggplatsen.se

Ann-Louise Ryrvik

26 juni 2011 23:42


Man kan hoppas, man kan hoppas ;-)! Han är lite tystare nu. Så länge han får mat och ingen bråkar med honom går det bra m.a.o samma som med mig, he he =D!

 
Gudrun & Alfons

Gudrun & Alfons

26 juni 2011 00:53

Det är nåt märkligt med små nyfödda barn. De har ögon som brunnar och ser ut som att de levt ett helt liv. Fyllda av visdom... Sen blir de två år och man undrar från vilken planet de kommer ifrån... För att inte tala om artonåringen... Sån fin liten fot han har. Jag gjorde ett sånt fint avtryck från vår sladdis - först trycka ner foten i modellera och sen fylla avtrycket med gips (så att det blir en fot som står ut). Jag står ibland och stryker med fingret på det lilla lilla fotavtrycket och undrar hur sjutton den blev strl 36!

http://velourpojkenalfons.blogg.se

Ann-Louise Ryrvik

26 juni 2011 23:37

Eller hur!!!! Så djupa och så kloka... Skumt!

Bra idé det ska jag försöka göra, för vi kommer aldrig att komma ihåg att han varit sååå liten!!!

=D ha ha

 
Ingen bild

tant Ma

26 juni 2011 18:00

Vad roligt att det blev en Erik. Låt inte Johan ge honom ärtsoppa bara ( om du kan historien om Gustav Vasa)Jag känner på mej att du är snart på benen igen. Hejjar på dej!!!

Ann-Louise Ryrvik

26 juni 2011 23:35

Ha ha nej jag ska varna honom he he;-).
Tack så mycket och hejja tillbaka =D!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Louise Ryrvik - 21 januari 2015 16:47


  Nu är första "spadtaget" taget och de gamla husen är i förvandling... Snacka om renoveringsobjekt!   ...

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 19:45


  Kompis the Cat! <3

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 08:38


     

Av Ann-Louise Ryrvik - 16 januari 2015 21:23

  Denna vecka har det varit etapp 2 på instruktörsutbildningen i Nose Work. Jättekul.  Det var kul att träffa alla igen och se deras utveckling och höra deras berättelser om sina testelever och deras framgångar. Sedan förra träffen har vi fått tr...

Presentation

Fotoutmaningen 2015

 

Kategorier

Fråga mig

88 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!!!

Följ bloggen

Följ Häst och hund med Blogkeen
Följ Häst och hund med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se