Direktlänk till inlägg 13 juli 2011

Inget ont som inte har något gott med sig....

Av Ann-Louise Ryrvik - 13 juli 2011 18:13


Satt och grunnade lite. Har ju inte så mycket annat för mig om dagarna... Det mesta som är lite negativt har ju alltid en liten fördel...


- Erik kom ju rejält förtidigt. Det var ju inte så bra. Å andra sidan om allt avlöper som det ska och blir allright så har det sina fördelar också. Jag kan redan nu leka med hundarna när jag belönar, vilket jag inte kunde när magen var stor. Då fick jag sitta på marken och kampa! Böjde jag mig ner så var det svårt att andast plus att halsbrännan gjorde sig påmind med oanad kraft.

Jag slapp dessutom att gå omkring med jättemage hela sommaren i värmen.

- Större delen av sommaren kommer vi att tillbringa inomhus på ett sjukhus. Jag är blek som en vampyr och ser ut som f-n själv. Positivt med det är i alla fall att jag slipper bekymra mig om malignt melanom....


- Magen är fortfarande ganska stor och hängig. Surt. Den kanske aldrig försvinner... å andra sidan är det ju positivt för det är ingen som kan se det långa ärret som sträcker sig tvärs över mig. Det ser valken till...


- Det är knasigt att sova i 1 - 1,5 timmars pass. Jag är ganska förundrad att det funkar. Jag har fördelen att somna så fort huvudet träffar kudden, vilket gör att jag kan utnyttja tiden mellan matningarna ganska effektivt. Men mycket sömn blir det inte. Det positiva med det är att jag funkar på lite sömn och blir tröttare av att sova mycket. (I förrgår natt sov jag 1,5h + 1,5h + 1,5 h +1 h dvs 5,5 h sammanlagt. Så mycket har jag inte sovit sedan vi åkte in den där måndagen (tre veckor) men jag har å andra sidan heller inte varit så trött som när jag vaknade efter sista timmen.... Helknäppt!)


Som sagt inget ont som inte har något gott med sig.....

 

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Camilla o Kito

13 juli 2011 18:28

Visst kan man (nästan) alltid hitta en positiv sida också, och du är extremt bra på det ser jag :)

Ann-Louise Ryrvik

13 juli 2011 18:32


Ja, men faktiskt är det så. Eller det är i alla fall inte mycket annat än att gilla läget =D

 
Ann-BrittAnn-Britt

Ann-BrittAnn-Britt

13 juli 2011 18:44

Du, det är inte detsamma att sova 1,5 timma, vakna och sova igen osv. Fy, det är så vi gör ibland när vi fölvakar. Det är rena tortyren skulle jag vilja påstå.
Lite synd om dig är det ändå även om du tänker psoitivt, tycker jag.

http://www.gustavsborgpre.bloggplatsen.se

Ann-Louise Ryrvik

13 juli 2011 21:19

Ja, och ni som har flera kan jag tänka på att det blir mycket vaka periodvis... Slitsamt men spännande kan jag tro.
=D

 
AK

AK

13 juli 2011 19:47

Man blir glad av att läsa dina positiva vändningar. Tack för det!

http://bacillen.wordpress.com

Ann-Louise Ryrvik

13 juli 2011 21:18

Gött det =D!

 
Ingen bild

Lena

13 juli 2011 20:29

Du har så himla rätt! Om man inte har nåt val kan man lika gärna gilla läget, för det blir jäsiken inte bättre av att man gnyr =) Plus att man uppskattar de små tingen i vardagen på ett annat sätt. Så man kan nästan säga att 1+1=3!!! Puss på dig!

Ann-Louise Ryrvik

13 juli 2011 21:18

eller hur!
Puss puss! =D

 
Karin

Karin

13 juli 2011 22:44

Du har så rätt. Och det är då man lär sig nåt eller upplever något annorlunda ur det dåliga liksom. Valken...känner till den...skulle behöva en VH ist för BH och jag kan inte förstå vårdpersonalens upphetsning över mina fina ärr - som sagt, de kommer ju för alltid vara osynliga. Men det är ju positivt för jag slipper bada i iskalla sjöar i bikini...för valk+bikini=osant
Kramar från Enköping

http://www.ryttarutveckling.se

Ann-Louise Ryrvik

14 juli 2011 00:06


Ja ha ha. Bara att acceptera det som händer och se något positivt i det, om än det minsta. Låter väl jäkla klämkäckt kanske, fast de flesta av våra problem är ju "lyxproblem" om man jämför med vad som händer i stora världen. typ oj oj stackars mig - får inte sova eller stackars mig jag har en valk. Man HAR i alla fall en son som är frisk och man har sjukvård. Man har i alla fall mat så man kan HA en valk som täcker ärr, som i sin tur är oväsentligt om man betänker...

Ha ha jag gillar valk + bikini = osant då slipper man frysa när man badar ha ha....

Kram kram kära du!!!! =D

 
Ingen bild

Pernilla & Hedda

14 juli 2011 13:38

Bra att vända tankarna till något positivt, det blir ju så mycket lättare då!! Skönt för dig att kunna ägna dig åt hundarna också lite varje dag. När ni väl är hemma sedan hela familjen så kommer du se tillbaka och ändå tycka att denna sommaren gick fort. Så stark och pigg lille Erik verkar vara redan nu så har han nog snart kraft att kunna äta själv, jag håller tummarna att ni snart är hemma till en vardag igen! Kram

Ann-Louise Ryrvik

14 juli 2011 17:58


Ja, ´vi får hoppas att den lille kan äta själv snart för annars vet jag inte. I går började jag tappa tålamodet.... det börjar bli segt surt nu. Men det ska väl gå.
Roligt med din nya familjemedlem, men så tråkigt med den gamla. Vet inte vad som hände, men vi får väl höras...

Ha de gott! Kram!

 
Ingen bild

Pernilla & Hedda

15 juli 2011 09:33

Ja, vi får höras längre fram och prata hund! ;D
(Kanske skickar iväg ett mail, men du hinner väl knappast läsa nu ändå;))
Kram

Ann-Louise Ryrvik

15 juli 2011 19:50

Absolut!!!! =D
Jag försöker kolla mailen,,, iallafall ibland ;-)
kram kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Louise Ryrvik - 21 januari 2015 16:47


  Nu är första "spadtaget" taget och de gamla husen är i förvandling... Snacka om renoveringsobjekt!   ...

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 19:45


  Kompis the Cat! <3

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 08:38


     

Av Ann-Louise Ryrvik - 16 januari 2015 21:23

  Denna vecka har det varit etapp 2 på instruktörsutbildningen i Nose Work. Jättekul.  Det var kul att träffa alla igen och se deras utveckling och höra deras berättelser om sina testelever och deras framgångar. Sedan förra träffen har vi fått tr...

Presentation

Fotoutmaningen 2015

 

Kategorier

Fråga mig

88 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!!!

Följ bloggen

Följ Häst och hund med Blogkeen
Följ Häst och hund med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se