Direktlänk till inlägg 16 juli 2011

Fallensdagar och Erik växer ännu mer

Av Ann-Louise Ryrvik - 16 juli 2011 18:41


I går var vi en sväng på Fallens dagar. Det blev inte speciellt livat. Det regnade och det blev mest att kolla runt på krimskrams, käka langos och hälsa på människor man inte sett på typ 10 år. Jag var ändå riktigt sugen på en barrunda, men det får bli senare. Nu skulle jag ju upp till sjukhuset på natten och byta skift med Gubben. Men det var inte utan att det sved i "sitta ute med kul folk och ta en öl eller två"-tarmen.

Fast det hade väl varit bästa läget att gått ut idag. För idag skiner solen och det är riktigt härligt. Det är nog mycket folk där ute Veronica Maggio spelar och så smällkaramellen Danny förstås. Jag och Johan hade planerat att gå på Danny, men det var på Swania och där är det åldersgräns. Surt. Fast vi har andra planer vad gäller Danny.

Istället blev det att rensa en vända i en rabatt, träna lite vovve och nu är dusch på ingång. Sedan blir det till att försöka sova några timmar innan jag ska upp till sjukhuset igen.


Appropå det så växer Erik så det knakar. Han går upp rejält varje dag, i snitt 70 g. I går gick han upp 80g!!! I dag väger han 2430 g. Inte illa. Han börjar bli rundare och mer som en baby ska vara. 45 cm lång är han nu också. Det är så det syns att han växer dag för dag. Idag blev han dessutom av med "fotbojan". Det är mätaren man fäster på foten för att hålla koll på puls och syresättning. Alla har det fram till v 35 och han är det precis idag, mao är det 5 v. tills han skulle ha fötts egentligen. Nu är han 3,5 veckor gammal ...


Erik 3,5 vecka ute och motsvarande v. 35.

  

Dessa kläder har Johan valt ut och shoppat innan Erik föddes. Söta!


  

Lite shoppat blev det på Fallens dagar. Johan hittade denna keps på Hantverkshuset. Lite skojig.

  

En ny väska köpte Johan också. Fräck!  


 
ANNONS
 
Hanna

Hanna

16 juli 2011 19:50

Hej! Jag är en ständig läsare av din blogg - främst av hästdelen, men har råkat upptäcka att vi nog har/haft ungefär samma beräknade födelsedatum för våra bebisar. Min lilla kille är fortfarande kvar i magen och tros komma den 20 augusti. Det är så fascinerande att läsa och framförallt SE hur det lilla livet i min mage skulle kunna se ut nu och genom din blogg har den här tjockmagen jag bär runt på blivit så mycket verkligare.

Jag önskar både dig och Erik ett stort lycka till och är på "främlingars vis" otroligt glad över att läsa om er positiva saga!

http://irmelin.bloggagratis.se

Ann-Louise Ryrvik

16 juli 2011 20:28

Nämen, så trevligt.
Förstår att det måste vara fräckt att se, för din är ju liksom likadan fast I magen!!! Så ballt!!! Det hade jag uppskattat att se också om min hade varit kvar därinne. Jag kan ju liksom inte fatta att de är individer med viljor och åsikter redan i den åldern, men det är onekligen så att Erik har åsikter, önskemål och att de varierar beroende på dag och stund. Ibland vill han ligga si och ibland vill han ligga så. Det är också kul att se hur ögonen och focus utvecklas...

Tack så roligt! Ohc jag håller tummarna att du får ha din där du har den så länge som möjligt. Det är praktiskt =D!!! Ska kolla in din blogg och din lille!!!

 
ylle

ylle

18 juli 2011 13:37

Se, en kille till i familjen som växer så det knakar! Så gulliga små randiga kläder Johan valde! Puss på pojkarna!

http://ponnyflickornasblogg.bloggplatsen.se

Ann-Louise Ryrvik

19 juli 2011 18:12

Ja, nu har han passerat 2,5 kg.
Han är grön som en groda den lille =D!
Tack det ska jag! Och du på dina!!! =D

 
Ingen bild

Ulrika Harrison

22 juli 2011 03:52

Tycker alla inkopen Johan gjort bade till sig och Erik var coola! Fallens dagar kanns lange sen och valdigt hemma. Ursakta, skriver fran jobbet, har inga prickar har. Jag beundrar dig och ditt driv Ann-Louise, det ar inspirerande!! Att tycka synd om sig tar nog en massa energi (som jag latt gjort i samma situation med lite somn osv) som man kan anvanda till annat som att vara med djuren, plocka bar, fota, blogga, ga pa Fallens dagar och allt du gor. Heja dig!

Ann-Louise Ryrvik

22 juli 2011 17:48


Visst var väskan fräck!??!

Det är nog snarare så att jag har svårt att vara still och göra samma sak förlänge. Jag kanske har någon bokstavskombination...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Louise Ryrvik - 21 januari 2015 16:47


  Nu är första "spadtaget" taget och de gamla husen är i förvandling... Snacka om renoveringsobjekt!   ...

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 19:45


  Kompis the Cat! <3

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 08:38


     

Av Ann-Louise Ryrvik - 16 januari 2015 21:23

  Denna vecka har det varit etapp 2 på instruktörsutbildningen i Nose Work. Jättekul.  Det var kul att träffa alla igen och se deras utveckling och höra deras berättelser om sina testelever och deras framgångar. Sedan förra träffen har vi fått tr...

Presentation

Fotoutmaningen 2015

 

Kategorier

Fråga mig

88 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!!!

Följ bloggen

Följ Häst och hund med Blogkeen
Följ Häst och hund med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se