Direktlänk till inlägg 18 juli 2011

Första promenaden ute plus klosslös

Av Ann-Louise Ryrvik - 18 juli 2011 23:32


I dag var det dags för första promenaden ute för Erik. Tja inte promenad för honom kanske - han åkte vagn, men jag fick ut och gå med honom. Härligt och en stor befrielse. Steg för steg närmar vi oss att åka hem känns det.

Farmor som hittills inte fått träffa Erik (pga att förtidigt födda är känsliga för baciller får bara föräldrar och syskon träffa dem först) fick äntligen göra det. Vi tog en promenad tillsammans, farmor, gubben, Johan, Erik och jag.


Johan, Erik och farmor.


  

Två kvinnor med två bebisar ;-). Så mycket växer de på 11 år....


  Stolt och puss-sjuk "Gubbe" 


Väl hemma på min "fritid" passade jag på att plocka hallon. Vi har ju en massa som växer på jordkällaren. Där skulle jag eg. ha planterat något "fint" men jag har inte hjärta att ta bort hallonen. De växer så bra och de är så smidiga att plocka. I vilket fall -  här ska bli rårörd hallonsaft. Jumie! Det var väl aningen tidigt, de kunde ha fått stå ett par dagar till, men man vet aldrig när vädret är drägligt. Jag vill ju inte att de mogna bären ska regna av grenarna... Det är jag för snål för. 


Sedan blev det lite tränat med Zack. Det blev lite grundfärdigheter såsom sitt, ligg, backa, studs, ingångar, plockövningar och lite skoj-shejping. Ingångarna börjar rulla lite nu. Jag har utgått från klossen, men vet inte riktigt hur jag strulade till det för han hade svårt att föra över det. Med Puppis tränade jag två dagar och då var vi klara från börja med kloss till färdiga ingångar. Försökte likadant med Zack, men han har haft svårare att föra över. Jag har löst det genom att shejpa som kloss fast utan kloss dvs jag har börjat med Zack mitt emot och flyttat så han fått flytta bakbenen så att de hamnat mitt emot. Fått fart och sedan låtit honom svänga in till sidan, för att sedan flytta vänstersvängar. Idag gjorde jag vänstersvängarna så de blev i stort sett hela ingångar och det går fint.

Jag har inga bilder från idag, utan tar några från härromdagen när det var lite ofärdigt...


     


Usch vad tiden går. Nu måste jag åka upp till sjukhuset.... Får skriva mer i morgon.

Go´natt!!! 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Emelie

19 juli 2011 00:23

<3 <3 <3 <3 <3 saknar er ! puss !

Ann-Louise Ryrvik

19 juli 2011 18:11

Miss you toooo!!! Pöss!

 
Ingen bild

Sussie & Yrvädret

19 juli 2011 05:52

Måste varit en skön känsla att få komma ut lite...hoppas han får komma hem snart=)
Gott med 2 bebbar<3..=)

Ann-Louise Ryrvik

19 juli 2011 18:09

Ja, helt underbart. Så fort han äter (ammningen) själv som han ska så får vi åka hem... Det är bara att vänta för det går liksom inte att tvinga honom...
Jaaa :-)

 
AK

AK

19 juli 2011 15:55

Härligt med barnvagnspromenad!

Ibland tänker jag att det är så lite det hänger på hur man får till träningen. Kanske kan det vara så lite som en enda missad tajming för att det inte ska bli som förra gången. Och så kan förstås olika individer har olika lätt för o0lika saker. Tur att det finns fler än ett bra sätt att göra saker på. :)
Kram på er,hela högen!

http://bacillen.wordpress.com

Ann-Louise Ryrvik

19 juli 2011 18:08

Absolut!!!

Ja, nog är det så och mycket vilka förkunskaper hunden har innan. Som i detta fall var Puppis mer erfaren och hade kanske därför lättare. Sen är det precis som du skriver individuella skillnader också.
Same, same!!!

 
Ingen bild

Kristine

19 juli 2011 23:48

Kram till er alla!!!!! Erik är underbart!!!!!

Ann-Louise Ryrvik

20 juli 2011 17:57

Kram tillbaka! Ja, visst är han =D!!!

 
Ingen bild

ylle

20 juli 2011 20:52

Din blogg vill aldrig komma ihåg mig! dumma den!

Var härligt att lille E fick komma ut en stund, och träffa sin farmor också! Det går framåt!

Ann-Louise Ryrvik

21 juli 2011 21:21

Jaaa snart kommer vi hem! Hurra!
Dumma blogg då!!!

 
Ingen bild

Ulrika Harrison

22 juli 2011 03:59

Gud, sa harligt! Promenad och frisk luft for Erik och vad Farmor maste ha vantat pa en kik och att fa halla. Hon sa att ni sagt att nu ar han sa stor men hon tyckte allt att han var pytte liten an. Vad fina ni ar med bade stora och sma bebbar!

Ann-Louise Ryrvik

22 juli 2011 17:46


Ja det är underbart.
Ja, det är ju det med perspektiv. Han vägde väl 1800 när han föddes gick ned till 1600 nåt och väger nu 2,5 drygt. Då blir han stor för oss, men det är klart har man inte sett honom när han var "liten" så är han fortfarande liten ha ha ha

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Louise Ryrvik - 21 januari 2015 16:47


  Nu är första "spadtaget" taget och de gamla husen är i förvandling... Snacka om renoveringsobjekt!   ...

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 19:45


  Kompis the Cat! <3

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 08:38


     

Av Ann-Louise Ryrvik - 16 januari 2015 21:23

  Denna vecka har det varit etapp 2 på instruktörsutbildningen i Nose Work. Jättekul.  Det var kul att träffa alla igen och se deras utveckling och höra deras berättelser om sina testelever och deras framgångar. Sedan förra träffen har vi fått tr...

Presentation

Fotoutmaningen 2015

 

Kategorier

Fråga mig

88 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!!!

Följ bloggen

Följ Häst och hund med Blogkeen
Följ Häst och hund med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se