Direktlänk till inlägg 5 augusti 2011

Skitdag med gott slut.

Av Ann-Louise Ryrvik - 5 augusti 2011 20:51


Ibland hamnar jag i otakt på något sätt. Svårt att förklara.

I går kväll var jag hur driftig som helst. Tränade med Zack, städade och pysslade hos hästarna, städade inne och grejade som bara den. Jag planerade hur denna dag skulle arta sig med tidig morgonpromenad med Erik och hundarna. Hur jag skulle komma hem ta frukost och sedan greja med hästarna. Det skulle bli så bra.



  


  

  


Eftersom jag var så i gasen på kvällen så var jag pigg som en lärka vid tolv när lillen skulle ha mat och en bra stund efter det. Tänkte att jag lika gärna kunde ge honom 03.00 målet också och att gubben skulle få sova lite extra. Somnade väl vid 04.00 tiden och sedan vid sex-sjutiden och det var dags för nästa mål för mjölkvampyren var jag som död. Borta var alla tankar om stärkande morgonpromenad. 

Måste sova lite till. Gubben tog hand om driften av lillen och jag sov fram till tio. Då var det klart. Jag var ur takt. Det blir som om de haft en blystass över mig och blyinfattad luva. Släpande trött, huvudvärk, deppig. Går inte att sova sig ur och jag orkar inte ta mig för med något. Hela dagen bli skit.


Nu på eftermiddagen piggade jag på mig och vi har varit på promenad i regnet. Det var fantastiskt skönt och nu är jag pigg som en lärka. Lite huvudvärk kvar men ändå. Lite torra kläder, en kopp kaffe, lite internet och sedan ska jag träna lite främst med Zack. Han är nämligen den första hund jag haft som blir totalt omöjlig att ha om han inte aktiveras en dag. Han aktiverar sig själv. Pestar runt och försöker få igång både folk och fä, får han inte igång någon katt, hund eller människa går han på inredningen och tar saker som han demolerar och springer runt med. Heltokig! Det är bra, men man bävar för när man får influensa och blir sängliggande några dagar. Då bygger han väl om hela huset kan jag tro :-).


  


 

 
 
Ingen bild

Agnetha

5 augusti 2011 22:54

Förstår den där "blytassen" precis - inget kul alls. :(
Desto kuligare är det att notera att du tränar hund i platåsandaler! Yay - go girl! :D

Ann-Louise Ryrvik

5 augusti 2011 23:09

Ha ha... Fan syntes det!?!! De är så jäkla sköna så jag skruttar runt i dem nästan jämt utan att tänka på det. Plus att man slipper böja sig ned utan bara hoppa i dem.
Hrmm...

 
Ingen bild

Anna Hovskägg

6 augusti 2011 10:02

oh... jag blev imponerad över att du i alla fall hade planerna att vara igång så tidigt på morgonen. Som mammaledig med 2 månaders baby är jag sällan uppe före nio på morgonen. Även om jag fått sova nästan hela natten & ammas en gång vid 5 & en till gång vid 7...
När min stora dotter var 2 år var vår vinthundflicka valp. Majgaaad vad jag fick springa efter den där valpen! Särskilt när det var vinter och hon absolut inte ville vara ute & aktiveras. 7 diadem lyckades hon dissekera under sina första månader...
En ny bild på söta lilla Erik skulle sitta fint ;)
Kram

Ann-Louise Ryrvik

7 augusti 2011 01:22

Jo, fast jag har en dygnsrytm som är helgalen. Uppe hit och dit och titt som tätt. Jag är piggast och får mest gjort på morgonen, så det gäller att passa på. Sedan kan jag uggla långt in på nätterna, men det är inte så mycket verkstad på kvällen...

Jodu, valpar är krävande och det blir ett visst svinn och kombinationern människorvalp och hundvalp ja då är det verkligen fullt upp :-).

Nya bilder är inne =D!

Kram kram!!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Louise Ryrvik - 21 januari 2015 16:47


  Nu är första "spadtaget" taget och de gamla husen är i förvandling... Snacka om renoveringsobjekt!   ...

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 19:45


  Kompis the Cat! <3

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 08:38


     

Av Ann-Louise Ryrvik - 16 januari 2015 21:23

  Denna vecka har det varit etapp 2 på instruktörsutbildningen i Nose Work. Jättekul.  Det var kul att träffa alla igen och se deras utveckling och höra deras berättelser om sina testelever och deras framgångar. Sedan förra träffen har vi fått tr...

Presentation

Fotoutmaningen 2015

 

Kategorier

Fråga mig

88 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!!!


Skapa flashcards