Direktlänk till inlägg 27 oktober 2011

Kortfattat; En bra dag igen

Av Ann-Louise Ryrvik - 27 oktober 2011 21:34


Ännu en skön dag. Sol och hyfsad värme. Jag njuter.


Gick för att lägga Erik en sväng vid niotiden i morse... och SOMNADE! Sov till klockan var halv tolv. Oj oj. Inte bra. Hade inte telefonen ringt så hade jag kanske sovit än ;-).

Fick jobbat lite mitt på dagen och fick mycket gjort. (Kanske just p.g.a min "siesta" om man nu kan kalla det om man sover på förmiddagen.) Har även grejat lite med hemsidan.

Nu på kvällskvisten småtorkade jag lite blodpudding i ugnen åt hundarna. Själaglada var de och satt runt benen på mig mest helatiden. Zack hade aldrig smakat det förut men tyckte förstås att det var smaksens. I dag jobbade vi med ställanden och de första små delarna till kryp. Ställandena verkar kunna bli bra. Att ligga rakt ned är lite bökigt, han välter lätt på sidan med baken, men det blev bättre efter lite träning så hoppet är gott.


I morgon ska det bli MYCKET häst har jag planerat in. Funderar också på att åka till Hööks och köpa boots till Milou. Tror att jag ska köpa ett par där först, eftersom jag tror priset är hyfsat. Om jag testar dessa och blir nöjd ska jag nog investera i lite dyrare. OM det behövs vill säga. Dyrare är ju inte alltid bättre, även om det ofta är det. Längtar efter att köra för det var ett bra tag sedan nu.


Gubben kom hem med blommor. Rejäla och stora. Visst är de fina!
 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Louise Ryrvik - 21 januari 2015 16:47


  Nu är första "spadtaget" taget och de gamla husen är i förvandling... Snacka om renoveringsobjekt!   ...

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 19:45


  Kompis the Cat! <3

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 08:38


     

Av Ann-Louise Ryrvik - 16 januari 2015 21:23

  Denna vecka har det varit etapp 2 på instruktörsutbildningen i Nose Work. Jättekul.  Det var kul att träffa alla igen och se deras utveckling och höra deras berättelser om sina testelever och deras framgångar. Sedan förra träffen har vi fått tr...

Presentation

Fotoutmaningen 2015

 

Kategorier

Fråga mig

88 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!!!

Följ bloggen

Följ Häst och hund med Blogkeen
Följ Häst och hund med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se