Direktlänk till inlägg 13 februari 2012

Seeeeegt och filmdebut för mig och Danny,

Av Ann-Louise Ryrvik - 13 februari 2012 22:02


Men jääää-lar så seeeegt det är här. Som jag skrev igår så är det något vajsing med uppkopplingarna. Nu är det så att vi har flera och det verkar vara strul med fler än Tre även om den är sämst. Usch, fy och kräk. I morgon blir det nog inte ens en liten surf för jag ORKAR inte. (Hmmm ganska bra egentligen. Kanske får man något vettigare gjort IRL!!?!) Idag har det varit på plussidan igen och nu känns det himla skönt! Ljusare och varmare = rätt håll. Att bara springa ut och fylla på nytt vatten till hästarna är inget VM längre utan går smidigt och lätt när det inte är fruset i kranar och i slangar. Skönt!




Nåväl. Det har frågats en del om film på fiskträningen. Jag är ju så dålig på sånt där, men idag tog jag mig i kragen och filmade någon snutt. Att jag är helt novis på detta och i kombination med min lysande uppkoppling kan ni tänka er att det tog mer eller mindre hela dagen att få det gjort. Men nu är det publicerat. Heja mig! Heja mig! som lyckades få det filmat och upplagt.


Nu finns dessa både på facebook och på fiskbloggen men tänk om det vore någon stackare som inte fick se dem nu när jag äntligen har gjort dem ;-). Ni skulle ju säkert bli väldigt ledsna fniss fniss....

Här kommer i alla fall mästerverken;



 

Första försöket filmat på fel håll....

 

 

 

Här är det andra försöket och jag har blivit lite mer rutinerad och fått in text i början. Wow.....

 

 

Då detta verkar vara återvinningens inlägg så fortsätter jag väl i samma bana och lägger in några bilder också som redan varit på facebook. Men också några nya för att det inte ska vara alltför tråkigt.






 





 






 





  





 


 






  
En bild speciellt tillängnad Emma... Något i din smak kan jag tro ;-) he he


  

Kvällströtta pojkar!





 
 
Ingen bild

Linda

14 februari 2012 18:24

Så coolt :D

Kom på en sak med påffarna här i trötthetsdimmorna (vattkoppor på stora barnet). Mitt stora stim med påffar var också fegsnören. TILLS de vuxit till sig. När dom sedan biffat på sig en del var dom knappt rädda för hin håle själv och det roligaste dom visste var att jaga stora (65cm) catfish malen osv. MEN innan de blev vuxna var dom räddsnören. Kan ha göra med att dom som små är bytesdjur på ett annat sätt, när dom kommit upp sig i massa är de inte lika jagade, framförallt inte av varandra. :)
Skulle vilja ha guppys igen, men våran stig lär väl sätta i sig varenda en om vi stoppa i en hög. :(
VIll inte ha en stig i eran påffe-tank? *lol*

Ann-Louise Ryrvik

14 februari 2012 22:16

Aha. Så kan det nog vara!!! Ja, de stora är ju inte så stora än. Den lille nye däremot är ju ensam i sin karantänstank och efter några dagars "urdepp" - stackarn - har han fått gnistan åter. Han simmar nu fram till stickan och får käk. Ska tänka på att ta det lugnt nu med honom så jag inte lyckas skrämma honom också...

Nope. Fullt ;D

 
Ingen bild

agneta

15 februari 2012 10:05

när jag ser hur smart en fisk är får det mig att fundera...vi borde alltså träna våra djur mycket mer, alla våra djur...jag skule sätta igång med marsvinen, men då behöver jag väl ha en annan klicker än den jag har till hunden?

Ann-Louise Ryrvik

15 februari 2012 16:51

Ja, jag tror det. Om man nu tex tänker på hur kul en akvariefisks liv kan vara. Frågan är om man ens skulle ha fiskar. Nu har jag ändå ett 1125l till oskarscikliderna, men det är ju liksom ingenting... Kanske kan då lite träning göra det mindre tråkigt.

Vad gäller marsvinet tror jag absolut. Jag har själv aldrig ens haft kontakt med ett marsvin så jag vet inte hur snabba de är. Det man säger om kaniner är att man ska ha tålamod då... Jag hade en kanin när jag var liten som kunde en massa trick och "kommandoord" så det går. (Suck redan då... ;-).) Vet inte om du behöver någon annan egentligen om inte marsvinet blir rädd för det starka ljudet... Hunden lär sig nog snart att det inte gäller honom just i den situationen. Men det är klart att du kan ju välja en annan för att vara schysst från början. Jag vet Canisbutiken hade sådana med elektroniska ljud som man kunde ändra ljud på. Kanske vore något....

Prova och berätta gärna hur det går!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Louise Ryrvik - 21 januari 2015 16:47


  Nu är första "spadtaget" taget och de gamla husen är i förvandling... Snacka om renoveringsobjekt!   ...

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 19:45


  Kompis the Cat! <3

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 08:38


     

Av Ann-Louise Ryrvik - 16 januari 2015 21:23

  Denna vecka har det varit etapp 2 på instruktörsutbildningen i Nose Work. Jättekul.  Det var kul att träffa alla igen och se deras utveckling och höra deras berättelser om sina testelever och deras framgångar. Sedan förra träffen har vi fått tr...

Presentation

Fotoutmaningen 2015

 

Kategorier

Fråga mig

88 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!!!


Ovido - Quiz & Flashcards