Direktlänk till inlägg 19 mars 2012

Aningens bättre idag...

Av Ann-Louise Ryrvik - 19 mars 2012 20:06


Tråååkigt! Det är dag nr sex på förkylningen, visserligen bättre men det är ändå surt och irriterande. I morse hade jag goda planer om vad jag skulle göra under dagen. Jag skulle städa, jag skulle träna hundar och hästar, jag skulle gå på en låååång promenad, jag skulle handla och jag skulle hinna göra lite annat smått och gott.


Morgonen började med att Gustav följde mig varhelst i köket jag gick. När jag tittade på honom såg han ut att säga "Hejsan! Tjenare! Ska vi köra???? " med sitt kroppsspråk. Snacka om att läsa in mänskliga känslor hos djuren ha ha ha... I vilket fall, vad kan en stackars fiskmatte göra? Det var bara att tina lite rödspätta och plocka fram alla pinaler. Det var tredje gången med ringen i akvariet och det funkade jättefint. Gång på gång simmade han igenom för att komma till stickan, och några gånger simmade han på eget bevåg. M a o så är det väl där fokus får ligga i morgon kan jag tro.


 


 




 



 

När detta lilla pass var slut, var jag också slut. Erik, som också är sjuk, var lite kinkig så det blev inget mer gjort förrän nu på kvällskvisten. Då hasade jag mig ut och körde ett litet pass med Zacken. Jag hade fått två nya speglar av gubben - det är kärlek det - så de släpade jag ut. Blåste en del så det var väl ett vågspel men det gick bra. Blev bara lite ingångar och lite fritt följ. En del att göra där, men det finns hopp. Sedan körde jag rutan, vilket jag inte gjort sedan stenåldern ungefär. Fasen va fint han gick. Gott tempo och bra fokus. Jag var orolig ett tag att han fått fel associasion. Jag körde lite inne i julas och det verkar ha gjort susen, för det var en helt annan hund idag. Finns hopp.


På slutet vevade jag iväg en boll. Först hamnade den på parkeringen - suck. Andra gången hamnade den uppe i skogen där markägaren där hade tagit ned sly idag. Det blev ett rejält upplet för Zack. Det man kan konstatera är att han är envis i alla fall. Gött det. Ville inte ge sig innan bollen var hittad. Vad som var bra var att jag plockade in honom två gånger efter ett tag och skickade där jag trodde den hamnat på ett ungefär. Första vändan fick han den inte, men gång två då han tvekade en aning på att gå ut där - ja då fann han den. Mycket bra. Ibland har man gudarna med sig.


Tja, det blev inte mycket det MEN i morgon är en annan dag och DÅ!!!

Go´kväll!


By the way. Ikväll är det hundsnack på kvällsöppet ang träningmetoder. Har ni sikter och tankar - titta gärna och kanske skriv några rader på kvällsöppets facebooksida i ämnet! Alla röster är viktiga!!!

Tjing!

 
 
Ingen bild

Emelie

21 mars 2012 11:20

Fiiina Danny ! Jag tror faktiskt att dom förmedlar typ såna känslor som du sa, kanske är "mänskliga känslor och tankar" man sammankopplar med djuren men jag tror definitivt som du att även djuren känner & tänker. Det Danny gör nu är kanske att träna dig att komma till hans lya ? hahaha... söta liv !! ÄLSKAR DOM ! Hoppas ni piggar på er snart där hemma ! Kraaaaam

Ann-Louise Ryrvik

21 mars 2012 12:59

Ja det är definitivt mer än "prydnadssaker"...
Ha ha djuren tränar oss så bra sååå....
Kra kra kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Louise Ryrvik - 21 januari 2015 16:47


  Nu är första "spadtaget" taget och de gamla husen är i förvandling... Snacka om renoveringsobjekt!   ...

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 19:45


  Kompis the Cat! <3

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 08:38


     

Av Ann-Louise Ryrvik - 16 januari 2015 21:23

  Denna vecka har det varit etapp 2 på instruktörsutbildningen i Nose Work. Jättekul.  Det var kul att träffa alla igen och se deras utveckling och höra deras berättelser om sina testelever och deras framgångar. Sedan förra träffen har vi fått tr...

Presentation

Fotoutmaningen 2015

 

Kategorier

Fråga mig

88 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!!!


Ovido - Quiz & Flashcards