Direktlänk till inlägg 29 april 2012

Liseberg och lite till....

Av Ann-Louise Ryrvik - 29 april 2012 23:45


Söndag bar det av till Göteborg och MyOne för att ev. bunkra upp med lite mer hästgodis.


Ja, just nu har det varit himla dåligt med tränandet av olika anledningar så det har inte gått åt så mycket hästsnask, men det ska bli bättre. Jag lovar! Dyrt och heligt till Gud och alla. Det är så lätt gjort att hästarna kommer sist efter alla vardagliga bestyr som småbarn och annat smått och gott. Jag hade en illusion om att jag minsann skulle träna som vanligt FASTÄN jag hade småtting eftersom alla andra verkar lyckas med det. Det gick inte med förra och inte med denna heller. Undrar vad jag gör för fel!??! Jag trodde nog i min enfald att det skulle vara skillnad nu med andra barnet och bluttan blä, men ack vad jag bedrog mig. Denna är ännu "värre" ;-). Han verkar ha inbyggd radar. Försvinner jag mer än 15 m från honom - ICKE! Är han med men jag har fokus på något annat - ICKE! 


Här ska dock schemaläggas nu och tider ska öronmärkas för träning helt enkelt. Det är så lätt gjort när man inte har ansvar för Erik att jag passar på att göra annat. Tiden äts bara upp. Nu ska det dock fokuseras!!! (I hope.. )


Nåväl, hästgodiset i 15 kg var slut. De hade bara två lådor kvar och behövde ha det själva. Jag beställde dock tre lådor (Jordgubb/vanilj, Coccos och Lakrits) eftersom jag redan har en låda jordgubb/vanilj och en låda banan hemma.  

  


När vi var klara med detta åkte vi vidare till "Huveröd på Backaplan" som numera är Arken Zoo (i och för sig bra länge sedan) och köpte en påse med tuggrullar till hundarna. Så tråkigt det är att alla affärer blir samma sak. Samma utbud, samma priser, samma allt... Trååååk... säger jag bara :-(. Blä för det! Vaddå mångfald? Måste man tillhöra en kedja för att klara sig idag. Antagligen. Jag har säkert bloggat om detta förut, men jag tycker verkligen att det är för tråkigt.


Aningen dysterkvist, åkte vi på lite roligare äventyr. Liseberg hade öppnat  och vi passade på att åka dit i det soliga vädret. Ett guldpass till Johan och ett Lisebergskort till mig. Jag har ju min nacke så jag vågar mig inte på några större våldsamheter.


 

Erik fick sin första ballong :-)



 
ANNONS
 
Maria Y

Maria Y

2 maj 2012 12:18

Jag ska nog ringa o förbeställa godis nästa gång m tanke på ståhejet det blev sist. Lakrits har blivit populärt hos flera tillverkare, men jag tycker alla är så hårda! Blir liksom stop i träningsloopen medan hon kämpar med att tugga. Så jag vågade inte ta lakrits, men Eldorados kanske har lyckats bättre med sin lakrits?
Är väl ingen tröst, men jag har inte lyckats bedriva någon träning med kvalitet med barnen i släptåg när de var små. Fastän träningskompisar skulle hjälpa till o köra vagn etc. Precis som du beskriver. Sov de i vagnen så KÄNDE de när vagnen bytte förare.

http://cowgirlup.bloggagratis.se

Ann-Louise Ryrvik

2 maj 2012 13:50

Håller med. Det är samma vad gäller Eldorados som jag kommer ihåg. Så fort det är "kritform" på godisarna är de kompakta och stenhårda. Lakrits är hårt, men jag tänkte just ha dem till "det lilla extra" när det är mer mitt i något som löper, men som är extra premieringsvärt.
Eller hur!!! Ha ha t.o.m vid vagnschaufförbyte :-). Skönt att det är fler. Ibland undrar jag hur andra gör som kan hålla fokus och som har barn som står ut. ... Nåväl det är väl bara att ta det för vad det är...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Louise Ryrvik - 21 januari 2015 16:47


  Nu är första "spadtaget" taget och de gamla husen är i förvandling... Snacka om renoveringsobjekt!   ...

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 19:45


  Kompis the Cat! <3

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 08:38


     

Av Ann-Louise Ryrvik - 16 januari 2015 21:23

  Denna vecka har det varit etapp 2 på instruktörsutbildningen i Nose Work. Jättekul.  Det var kul att träffa alla igen och se deras utveckling och höra deras berättelser om sina testelever och deras framgångar. Sedan förra träffen har vi fått tr...

Presentation

Fotoutmaningen 2015

 

Kategorier

Fråga mig

88 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!!!

Följ bloggen

Följ Häst och hund med Blogkeen
Följ Häst och hund med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se