Direktlänk till inlägg 13 juni 2012

Att begränsa sig...

Av Ann-Louise Ryrvik - 13 juni 2012 09:17


Att begränsa mig är inte min grej verkar det som. Det är all-in som gäller, så här kommer en himla massa bilder på samma sak ur olika vinklar - Zack.

I går bjöd jag Johan på nuggets, strips och cola mot en vallad uppletanderuta och ett spår. Nä skämt åsido vi plockade med oss lite snabbmat när jag hämtade honom från skolan och åkte sedan direkt ut och grejade med Zack. Medans spåret gottade till sig så käkade vi och körde ett upplet. Riktigt mysigt hade vi och Erik var på gott humör för första gången på många dar. Han har varit förkyld, haft feber och varit allmän gnällig. Skönt att det har vänt.


Börjar med en bild jag tog på väg för att hämta Johan. Döm om min förvåning när denna skylt satt på "skogenvägen"


    


Jag trodde jag hamnat i någon konstig geografisk sensation ;-). Det visade sig bara vara filminspelning av "Monica Z". Onödigt vetande del hundrasjuttioelva; Hennes exmake hade jag som lärare i kemi på gymnasiet. Gick naturvetenskaplig linje. Han var så intensiv och engagerad i sina kemiska beräkningar att han fortsatte skriva utanför svartatavlan av bara farten :-). En riktig professor-typ.Okey. Håll i hatten. Här kommer bildbomben;     
  

På ingång med första  

Pojken med pucken!  

Det är grönt nu....
En liten babysko  

  

En slinkig plånbok


Totalt låg där fem föremål i rutan... Puck, plånbok, bebissko och två handskar.


  

Vacker vovve.Sen var det dags att gå spåret. Han spårade kanon. Det var bara att hänga på. Pinnarna blev funna. Johan kunde ta någon bild från vägen precis där vi fått en pinne. Han skjöt runt på Erik i vagn fram och tillbaka, allt för att hålla lillebrorsan vid gott mod och för att knotten inte skulle sluka honom hel.  

  

  

  

Måste bara lägga in en bild på leksaken. Den har jag haft hur länge som helst men aldrig använt. Jag vill ju ha allt, men sen använder jag bara några speciella. Trodde inte att den skulle vara något skoj. I går åkte den med i alla fall, och jag hade glömt mina vanliga gappay-bollar så jag testade denna. Fasen så bra!!!! Zack kampar ju så jag får brännskador i händerna annars. Precis som mig är det all-in =D. Denna funkade hur bra som helst!!! Ska testa den idag också och se. Är det som jag tror så är det min nya favorit. Är dock lite bekymrad att det bara tar några minuter innan den klipps av av molarerna....
  

Efteråt fick det bli lite pölplask.
  

  

  

... och lek med Johan. Det älskar han.
  

  

  

  

Mina go´a och duktiga gossar <3!

 
ANNONS
 
Malin Johansson

Malin Johansson

13 juni 2012 10:05

Å man blir glad, vilka goa gossar du har.

http://www.havrefallen.blogspot.com

Ann-Louise Ryrvik

13 juni 2012 10:13


Tack!!! Ja, jag blir det i alla fall. Det är väl därför kan jag aldrig begränsa mig tror jag..

 
Ingen bild

Ulla

13 juni 2012 14:52

Underbara bilder på fina "objekt", man (jag) blir alltid så glad när man (jag) ser dessa underbara ungar, hästar och hundar du har:-)! Och så är du ju en så duktig fotograf!

Ann-Louise Ryrvik

13 juni 2012 16:54

Å tack så jättemycket!!!! Tack!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Louise Ryrvik - 21 januari 2015 16:47


  Nu är första "spadtaget" taget och de gamla husen är i förvandling... Snacka om renoveringsobjekt!   ...

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 19:45


  Kompis the Cat! <3

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 08:38


     

Av Ann-Louise Ryrvik - 16 januari 2015 21:23

  Denna vecka har det varit etapp 2 på instruktörsutbildningen i Nose Work. Jättekul.  Det var kul att träffa alla igen och se deras utveckling och höra deras berättelser om sina testelever och deras framgångar. Sedan förra träffen har vi fått tr...

Presentation

Fotoutmaningen 2015

 

Kategorier

Fråga mig

88 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!!!

Följ bloggen

Följ Häst och hund med Blogkeen
Följ Häst och hund med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se