Direktlänk till inlägg 10 september 2012

En underbar dag...

Av Ann-Louise Ryrvik - 10 september 2012 21:17


Jag vaknade i morse med lite skallebank och allmän trötthet. Riktigt surt att gå upp...

Dock i takt med att solen gick upp steg också mitt humör och min ork, och det som verkade bli en riktigt tråkig dag visade sig bli alldeles underbar.


Först iväg med Gubbe, sedan Johan till skola och Erik till dagis. Efter lite jobb, tog jag hästarna en vända. Det var riktigt varmt ute bortåt 24 - 25 grader och det är inte illa för september.

Riktigt roligt med hästarna idag. Det är inte många pass vi gjort och redan nu märks skillnad. Både i vad jag ser, vad jag gör och hur hästarna gör. Är lite gott att äntligen känna att jag är mer trygg i vad jag ska göra och på vilket sätt.


Dagens turliga; Stigbygel i paddockstaket fick Loke att skutta lite och dra en repa. Matte hade inte dragit sadelgjorden så bra men det gick fint ändå. Den hamnade bara pyttelite på snisken, tack o lov, för den var rejält lös. Det var bara att trampa rätt och fortsätta. 




 

Duttige Cazal. Vi fick riktigt trevlig stund i paddocken idag. När vi skulle gå ut så ville han tvunget ligga och sitta (ja, ha mer godis alltså) och vem kan neka en sådan gentleman???







 

Lille Edipo - Fnasket börjar bli lite manligare bakom öronen...och mellan dem också faktiskt ;-).









 

Efter Loke, Cazal och Edipo så är det ju alltid Milous tur. Här sätter han igång beteendeverkstan för att få uppmärksamhet och karamell. Att lipa är ett sött beteende...







 

Å funkar inte det så kör vi en gammal klassiker....







Lite kaffe och jobbmailande och efter det fick det bli en promenad med vovvarna. Även dessa hade en extrasnäll dag med matte. Inte riktigt så flåbusiga som de brukar, bara goá å glada :-).


Tre trallande schäfrar







 

Hej å hå, uti skogen ska vi gå...








   

Puppis och Zack - mina älsklings -kill-hundar.






 

Tjohoo, nu sticker vi och badar i dyhålorna!!!






 

Lite sådana här ramlade jag över och kunde inte bara låta dem stå kvar utan de fick följa med hem.







 

Denne var rejäl.





Eftersom det var sånt skönt väder så tänkte jag ta med mig Erik och Johan och åka till Borås djurpark. Egentligen föredrar jag naturligtvis Nordens Ark, men ur Eriksynpunkt så är nog Boråsparken bättre. Kollade att den var öppen

och det var den. Hämtade upp Erik och åkte för att hämta Johan. Han hade dock gympa på slutet av dan och de hade varit iväg någon annan stans och sprungit, så han var bortåt en halvtimme sen. Vi insåg att tiden var lite kort för att ge oss av till Borås. Vi borde hinna, men på håret, och det vore ju snopet att komma fem minuter över fyra och det är stängt. Vi får ta det en annan dag.

Men vad skulle vi göra nu då?


Vi åkte in till Trollhättan och tog en fika i alla fall. Gött! Gött! Efter fikat lite shopping och sedan bara mys hemma.


                  






Hela dan har Erik varit som en solstråle. Hur smidig och lätt som helst. Kan det vara så här enkelt med småttingar?? Erik har nämligen ärvt mitt humör med mycket frustration, mycket djävlar anamma och ett enormt variabelt humör( jätteglad, jätteglad, skitförbannad, jätteglad, jätteglad...). Idag var han dock gladhela tiden och balanserad

:-).            





 
 
ubitt

ubitt

12 september 2012 07:19

En toppendag för en toppentjej alltså!!!

http://alpackaprinsarnasblogg.bloggplatsen.se

Ann-Louise Ryrvik

15 september 2012 03:15

Du är snäll du! Skönt med dagar som flyter :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Louise Ryrvik - 21 januari 2015 16:47


  Nu är första "spadtaget" taget och de gamla husen är i förvandling... Snacka om renoveringsobjekt!   ...

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 19:45


  Kompis the Cat! <3

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 08:38


     

Av Ann-Louise Ryrvik - 16 januari 2015 21:23

  Denna vecka har det varit etapp 2 på instruktörsutbildningen i Nose Work. Jättekul.  Det var kul att träffa alla igen och se deras utveckling och höra deras berättelser om sina testelever och deras framgångar. Sedan förra träffen har vi fått tr...

Presentation

Fotoutmaningen 2015

 

Kategorier

Fråga mig

88 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!!!


Skapa flashcards