Direktlänk till inlägg 5 juli 2013

Upp som en sol och ned som en pannkaka del 4 - Upp igen!

Av Ann-Louise Ryrvik - 5 juli 2013 09:46

Rubriken kom sig först av att jag euforiskt tyckte att jag utvecklats. Jag fick till samspel med hästen och jag började få hopp om att jag kanske, kanske kommer lära mig detta. Dag två ville jag för mycket och allt ramlade ihop som en sufflé som man lättar på ungsluckan förtidigt för.
Sen dess så har det varit en liten berg och dalbana, fast med ganska små dippar och hela härligheten gungar sig sakta men säkert uppåt. Det är så skoj. Loke är främste försökskaninen. Han kanske inte är den av mina hästar som har lättast för sig (underdrift ;-) ) men han är långsammare, tålmodigare och robustare, så han passar suveränt att experimentera och öva på, så JAG kan lära mig och sedan flytta över på de andra.
Nu på morgonkvisten kastade jag mig ut en snabbis med Loke. De andra var på andra sidan ravinen och betade. Passet blev riktigt bra, trots att jag tvekat att gå ut eftersom det var så kort om tid innan jag var tvungen iväg på annat. Jag blir så lycklig av att träna med honom. Vi samarbetar på ett härligt sätt. Jag provar och ser om han svarar, tålmodigt försöker han hitta vad jag vill och söker sin belöning. Det blir mycket karameller och många skratt. Nog för att blind kanske leder blind och varken han eller jag har kanske den bästa exteriören eller atletiska balansen för ridkonsten, men vi har jäkligt mysigt och vi gör det i samförstånd. Jag försöker hitta kroppen och förmedla genom sätet vad jag vill och han försöker hitta och förstå vad jag vill för att få sina karameller och glada tillrop. Det ligger i bägge våra intressen att lyckas och vi njuter......


Allmänt

 
ANNONS
 
Ingen bild

Maria Y

5 juli 2013 09:56

Härligt! Vad praktiskt med en tålmodig försökskanin!

Ann-Louise Ryrvik

5 juli 2013 12:13

Mycket!!! :-)

 
Gudrun & Alfons

Gudrun & Alfons

5 juli 2013 10:50

Är det inte helt fantastiskt när man upptäcker det gemensamma språket! Både jag och Alfons ler tillsammans när vi hittar förståelsen!

http://velourpojken.blogg.se

Ann-Louise Ryrvik

5 juli 2013 12:12

Det är euforiskt och sagolikt :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Louise Ryrvik - 21 januari 2015 16:47


  Nu är första "spadtaget" taget och de gamla husen är i förvandling... Snacka om renoveringsobjekt!   ...

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 19:45


  Kompis the Cat! <3

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 08:38


     

Av Ann-Louise Ryrvik - 16 januari 2015 21:23

  Denna vecka har det varit etapp 2 på instruktörsutbildningen i Nose Work. Jättekul.  Det var kul att träffa alla igen och se deras utveckling och höra deras berättelser om sina testelever och deras framgångar. Sedan förra träffen har vi fått tr...

Presentation


Fotoutmaningen 2015

 

Kategorier

Fråga mig

88 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!!!

Följ bloggen

Följ Häst och hund med Blogkeen
Följ Häst och hund med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se