Direktlänk till inlägg 28 juli 2013

En bajsdag :-)

Av Ann-Louise Ryrvik - 28 juli 2013 00:18


I dag (eg. igår klockan är över midnatt) har varit en bajsdag i flera aspekter. I går kväll kom hela släkten hem från Stockholm där de varit en vecka, så nu skulle jag äntligen kunna träna med hästarna efter en veckas uppehåll. När jag gick upp vid halv fem så hade jag jätteont i halsen, feber och det regnade. Typiskt! Orkade inte helt enkelt utan gick och la mig igen.Lå Så tråkigt, för jag hade verkligen behövt igång igen.

När jag vaknade nästa gång låg jag och mornade mig med vovvarna. Gubben hade haft ut dem en sväng så de var nyrastade. Zack var riktigt gullig och jag fick pussar i hela fejset. Ingående pussar. Han märkte nog att jag var sjuk. Efter en stund gjorde han en djup utandning och då kände jag vad han käkat till frukost - bajs :-(. Jamen fy fasen sicka otäckingar de är ;-). Å andra sidan är de ju bajsätare av börd så det är bara att gilla läget fast kanske undvika ingående mysningar direkt efter. Urk.


Frampå dagen orkade jag palla mig iväg på en promenad med hundarna. Primärt letade jag svamp - optimistiskt med tanke på den torka som varit - men ändå. Hittade några förskrämda svampar, men jag hittade annat istället. Bajs. Några konstiga bajsar. Eller snarare så var det Puppis som hittade. Han ville rulla sig i den, och han rullar sig ALDRIG i skit annars. Så han var lika ovan vid den som jag.. 

La en doko bredvid för att visa lie på storleken. Efter lite rådfrågande och grunnande tror jag nog att det är... vildsvin.. Någon som har någon annan teori? 

Nästa bajs vi stötte på hade legat ett tag och det fanns en likadan inte långt ifrån. De var stora, större än schäferhögar, och fulla i ragg. Ca 2  iPhoner långa dvs. 20-25 cm lång . Grunnar på om det kan vara varg, det har varit varg här förut och det är inte alltför långt till områden med varg.. Någon som har någon teori?

Nåväl. Nog om bajs nu. Vi hade i varje fall en skön promenad och jag tog lite andra bilder också. De kommer här.


                         


       
               

 
ANNONS
 
Ingen bild

Nina Nordengren

29 juli 2013 22:56

men ett härligt hundliv!

Ann-Louise Ryrvik

31 juli 2013 23:07

:-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Louise Ryrvik - 21 januari 2015 16:47


  Nu är första "spadtaget" taget och de gamla husen är i förvandling... Snacka om renoveringsobjekt!   ...

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 19:45


  Kompis the Cat! <3

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 08:38


     

Av Ann-Louise Ryrvik - 16 januari 2015 21:23

  Denna vecka har det varit etapp 2 på instruktörsutbildningen i Nose Work. Jättekul.  Det var kul att träffa alla igen och se deras utveckling och höra deras berättelser om sina testelever och deras framgångar. Sedan förra träffen har vi fått tr...

Presentation

Fotoutmaningen 2015

 

Kategorier

Fråga mig

88 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!!!

Följ bloggen

Följ Häst och hund med Blogkeen
Följ Häst och hund med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se