Direktlänk till inlägg 30 september 2013

En god helg

Av Ann-Louise Ryrvik - 30 september 2013 10:22


En riktigt god helg har det varit. Började med fredagslunch med roliga Emma på smaskigt sushihak. Mmmm... På kvällen blev det cajunkäftor med tillbehör och även lite ramslöksfläskwok med hjärtat Emelie och goa grannar :-). Så himla trevligt! Det bubbelbadades, skrattades och tjötades i en världsmästarnivå.

Kvällens låt var;


Det satte dock sina spår. Headbangade nog lite för mycket, för första delen av lördagen blev en nackdag och jag fick knapra tabletter och ligga i sängs fram till lunch.



Efter lunch fick jag dock kravla mig upp efter som vi skulle bort på kvällen och sova kvar. Då gäller det att slita på hundarna så de håller sig någotsånär i skinnet ;-).

Johan följde med mig på en långpromenad. Det är ganska skoj att gå med lite avstånd. Då brukar hundarna kuta lite mellan oss och busa lite extra. Eftersom jag hade issues med nacken fick det bli några bilder med mobiltelefonen istället. Suddiga, men ändå.


 

 

 

 

 

 

 

 

 



När hundarna fått sitt så gav vi oss av mot Dalsland och Hopperud där våra vänner har sommarstuga. Sicken kväll vi fick. Det har ju varit hummerpremiär så det blev bamsiga hummrar till förrätt, risotto och kyckling till varmrätt och creme catalan till efterrätt. Gott vin av olika slag slank också ned. 





   

Vi hade med lite rött. Kunde nog ha lagrats lite till, men var väldans gott. Karin hade shoppat lite godsaker i trakterna av Hällefors tror jag det var. Värsta goda getädelosten och handgjort tunnbröd som var sagolikt till. Grunnar på att åka på inköpsresa för mer sån ost. Mmmmmm....


Ungdomarna roade som man gör i tiden. Med plattor, mobiler och laptops. 



Tunnbad för de hågade, goda skratt och sedan krypa till kojs i en kabyss med bästa läget. Att sussa in till vågornas brus från Vänern var inte dumt alls. Att öppna dörren och se detta var heller inte så tokigt, trots att det var lite gråmulet på morgonkvisten.


 





   

   

Det var fortfarande ganska varmt i tunnan till Eriks glädje så han badade igen direkt på morgonen.

 

 

 


När vi kom hem till Björred igen, så var humöret på topp och nacken i form så vi gav oss ut och grejade i trädgården. Jag hade precis fått sju rosor från Flora Linnea och fyra andra för att komplettera med rosor som dött och att fylla ut några tomrum. Två Leander till långplanteringe, två Louis Odier, två Summer Song, två Lady Emma Hamilton, och några andra som jag inte kommer ihåg vad de hette just nu. Hoppas det funkar nu när det är frotsnätter så här tidigt.... Lite bekymrad är jag i alla fall. 


 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Louise Ryrvik - 21 januari 2015 16:47


  Nu är första "spadtaget" taget och de gamla husen är i förvandling... Snacka om renoveringsobjekt!   ...

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 19:45


  Kompis the Cat! <3

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 08:38


     

Av Ann-Louise Ryrvik - 16 januari 2015 21:23

  Denna vecka har det varit etapp 2 på instruktörsutbildningen i Nose Work. Jättekul.  Det var kul att träffa alla igen och se deras utveckling och höra deras berättelser om sina testelever och deras framgångar. Sedan förra träffen har vi fått tr...

Presentation

Fotoutmaningen 2015

 

Kategorier

Fråga mig

88 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!!!


Skapa flashcards