Direktlänk till inlägg 1 oktober 2013

Hästbus och skitdagarnas skitdag

Av Ann-Louise Ryrvik - 1 oktober 2013 22:12


Idag, tisdag, hade jag planerat att ha en riktigt skön dag. Först skulle jag jobba lite hemifrån på förmiddagen, för att sedan i den strålande solen rida, träna med hundar och ta en låånngpromenad med dem som avslutning. Sen skulle jag jobba lite till på kvällskvisten. Suveränt. Bäst att passa på när det är så fint väder - snart är det snö och drivis.


Och hur gick det med det då? Det gick inte. I o för sig är det bara i-landsproblem, men jag som är en humörsmänniska kan bli så frustrerad så jag håller på att krevera. Det ene efter det andra ramlade över mig, strulade och krånglade. Nätet kröp fram trots 4G-makapärer i parti och minut, av alla de slag. Tugg, tugg, tugg, segt, segt, segt, fel, fel, gör om, gör rätt... Finns det något mer enerverande????


Den strålande solen och den klarblåa himlen räckte lång näsa. Gigantiskt lång näsa! Och hästarna de var vackrare och mer inbjudande än någonsin. Den enda kontakten jag hann med under dan var att slänga en blick ut genom fönstret. Vid flera tillfällen showade de rejält, men innan jag hade fått fram kameran hade det stannat av. Missade bl.a en maffi situation när de tre hingspokarna stod alla tre på bakbenen mot varandra. Det var fräckt. En annan gång kom de gasande i bredd i full karriär.... Riktigt energiska var de idag.


Detta var allt jag hann få med vid ett av tillfällena. Cazal och Edipo småleker.


 



 




   



 




 




Det blev kaffe och knäckemacka mellan varven och klockan 16.00 satte jag sista punkten och fick kasta mig iväg för att hämta Erik på förskolan. Jag hoppade snabbt ur för att hämta posten ifall det var något som skulle hämtas i stan. Vad såg jag där i min låda - jo ett mjukt kuvert. Aaaaahhhh... måste vara de andra tagelarmbanden. Äntligen!! Vänder på kuvertet och ser med förvåning min handstil på adressen.. Va!??! Hade jag skickat med ett kuvert med adress på??? Va!? Då ser jag - åter till avsändaren. Adressaten har flyttat utan hänvisning. Det var alltså mitt tagel som var tillbaka här igen. Så konstigt! Jag hade ju haft mailkontakt med tjejen och hemsidan verkade ju väldigt ny och uppdaterad. Hade jag rört ihop allt?


Nåväl, fick kasta mig in i bilen och vidare. Sen som en gnu. Naturligtvis var det tågbommat. Pling, pling, rödblink... forever! Nåt galet var det för vi stod där hur länge som helst och köerna växte i takt med min stress. Efter många om och men kom tåget och jag kunde ta mig vidare.

Plockade upp Erik och sen Johan. Vi åkte till affären för att handla och för att hämta ut ett paket med T-shirts jag beställt från USA. Naturligtvis hade tullen varit på paketet så jag fick betala 215 kr till. Dyra T-shirtar blev det. 


Väl inne så vände humöret lite. Twist i lösvikt! Tjoho. Det är främst en sort jag gillar och nu kunde jag plocka en jättepåse med den. Göttt!!!!


 


Mailade tageltjejen när jag kom hem. Det visade sig att adressen var korrekt, men att de hade haft en brevbärarvikarie som hade haft dålig koll och gjort några tabbar. Den ordinarie var dock tillbaka, så det är väl bara att skicka taglet igen och hoppas på bättre tur denna gång.


Sen blev det till att städa kök som såg ut som en krigszon, vattna hästar och vattna nypanterade rosor, utfodra hundar och jobba lite till. Så så blev denna dag...

I morgon är dock en annan dag. Då SKA jag njuta av solen!!!! 

 
 
Ingen bild

Ulla

2 oktober 2013 14:41

Ja, vissa dagar ska man helst inte lyfta huvudet från kudden...
En fråga; vem är Edipo?? Ny häst eller?

Fina bilder!

Ann-Louise Ryrvik

2 oktober 2013 20:53

Eller hur !?! :-)
Ha ha Edipo är Fnaskets egentliga namn. Man är på mig och tycker han växt ifrån Fnaskets-namn så jag försöker öva att använda Edipo :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Louise Ryrvik - 21 januari 2015 16:47


  Nu är första "spadtaget" taget och de gamla husen är i förvandling... Snacka om renoveringsobjekt!   ...

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 19:45


  Kompis the Cat! <3

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 08:38


     

Av Ann-Louise Ryrvik - 16 januari 2015 21:23

  Denna vecka har det varit etapp 2 på instruktörsutbildningen i Nose Work. Jättekul.  Det var kul att träffa alla igen och se deras utveckling och höra deras berättelser om sina testelever och deras framgångar. Sedan förra träffen har vi fått tr...

Presentation

Fotoutmaningen 2015

 

Kategorier

Fråga mig

88 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!!!


Ovido - Quiz & Flashcards