Direktlänk till inlägg 7 oktober 2013

Klickerkurser och en liten film

Av Ann-Louise Ryrvik - 7 oktober 2013 21:07


I helgen hade jag två klickerkurser. Första dagen var jag i Tvååker på Stall Haväng, http://www.stallhavang.se. Och på söndag var det Åseda och Åseda Ryttarförening, http://www2.idrottonline.se/AsedaRyttarforening-Ridsport/.

Vilka trevliga dagar! Trevligt upphöjt i minst tre. Trevliga anläggningar, trevliga människor och trevliga hästar (och några hundar)!


Det hela började i och för sig lite sådär. På fredag kväll satt jag och tjötade med en polare och hade det allmänt trevligt. Helt plötsligt hade mitt ena öga svullnat och var alldeles rött. Så typiskt när man ska iväg och ha kurs. Sedan innan hade jag dessutom en fläskläpp (inte så stor men ändå) sen jag fått en pinne på den när jag lekte med vovvarna. Jag såg m.a.o ut som Quasimodo. Funderade ett tag på att ta en pappkasse och göra hål i. Det hade varit en förbättring. Go' a facebookkompisar tipsade om tomtemask, rånarluvar och annat smått och gott. Jag är dock en modig kvinna, så jag infann mig å naturell :-). 


I morse var jag lite sliten och när jag vaknade vid 06.00 så hade jag lite ont i nacken. Jag tänkte bara väcka familjen och sedan såg jag framför mig hur Gubben skulle köra barnen till förskola och skola och hur jag då skulle krypa ner i sängen igen, mysa och kurera min nacke. 

Gick på toa. Då kommer Gubben. "Jag har glömt att jag ska ju flyga till Barcelona om några timmar!" Oj. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Jag fick få upp barn, hoppa i egna kläder och köra dem, medan Gubben packade och grejade. Efter dryga halvtimmen var jag hemma igen, plockade upp Gubben och så fick vi dra ned till Landvetter. Det var bara att köpa sig lite frukost och åka hem igen.

Sen hade vi lovat köra en granne till tågstationen mitt på dagen, så efter någon timma  körde jag honom. Sedan hem igen. Jobba lite och så var det dags att åka och hämta barnen. Det är inte utan att man känner sig som man bedriver taxiverksamhet :-). Jag passar dock på att lyssna på Storytel då. Nu lyssnar jag på en gammal bok jag läst förut, Snabba cash. Tänkte lyssna på alla böckerna innan jag ev. kikar på filmerna. Nu avverkade jag den över helgen och är inne på nästa, Aldrig fucka upp.


Hade två filmklipp i telefonen som jag satte ihop till en filmsnutt. Snuttarna var på när jag vevar upp parasollet och Milou står under och sedan när jag sätter signal på bakben.




       







 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Louise Ryrvik - 21 januari 2015 16:47


  Nu är första "spadtaget" taget och de gamla husen är i förvandling... Snacka om renoveringsobjekt!   ...

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 19:45


  Kompis the Cat! <3

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 08:38


     

Av Ann-Louise Ryrvik - 16 januari 2015 21:23

  Denna vecka har det varit etapp 2 på instruktörsutbildningen i Nose Work. Jättekul.  Det var kul att träffa alla igen och se deras utveckling och höra deras berättelser om sina testelever och deras framgångar. Sedan förra träffen har vi fått tr...

Presentation

Fotoutmaningen 2015

 

Kategorier

Fråga mig

88 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!!!


Ovido - Quiz & Flashcards