Direktlänk till inlägg 26 juli 2014

Konst på hög och ARena2014 del 1

Av Ann-Louise Ryrvik - 26 juli 2014 10:30


Så då var man hemma i väst igen. Det har varit några härliga dagar. 

På tisdagen kvicknade jag äntligen till och insåg att jag hade massor att förbereda innan det var dags för ARena 2014. Men med hjälp av kontakter, goda vänner och lite flyt så fick jag allt fixat under tisdagen. På onsdag morgon hämtade jag upp Emma. Först hade vi inte tänkt ge oss av så tidigt eftersom vi inte hade tillträde till utställningstältet förrän på onsdag em/kväll, men vi beslöt oss för att ändå åka vid åtta för att slippa stressa. Bra var väl det för vi hade fullt sjå att få med oss cyklarna. Först var min cykelhållare för smal för att även få med Emmas. Sedan fick vi bytt till Emmas nya hållare. Den krävde att man skulle montera på en stång på hennes damcykel. Den fick vi inte till. Emma är envisare än mig, men till slut var hon besegrad. Och fick byta ut sin mot hennes gubbes - som redan hade stång. Min lilla pluttecykel gick ju att kasta upp hur som. Vi var inte redo för avfärd förrän närmare tio.


 Det var nog bra att vi åkte när vi åkte för klockan var sju när vi kom fram till Sparreholm. Låter ofattbart men hade sina förklaringar. Först Rattugglan och fm-macka, sedan andlig spis på Konst på hög (http://kph.kumla.com) i Kumla, världslig spis på Systembolag och outlet i Vingåker, matshopping någonstans (kommer inte ihåg var) innan Flen. 


Konst på hög var riktigt kul. Jag skulle ju aldrig själv fått för mig att åka dit, men Emma som varit där förut tipsade och vi passade på att göra ett stopp. Kändes som om vi vore i ett annat land, typ Egypten. 100 grader varmt (eller i alla fall dryga 30) och torrt som fnöske med brunbrända växter. Vissa områden var så heta underifrån att det var skållhett när man kände på marken.


 
 

Vissa konstverk förstärkte känslan av att vara i ett annat land.

 


           


     


 

Denna var ju gôrrolig. Inte länge sedan jag var i Hollywood och kollade skylten där. Här fanns en likadan fast med texten Johansson =D  

Detta konstverk fick mig mest att känna... varför? :-)

 


  Vingåker factory outlet har man hört talas om men aldrig heller valt att uppsöka. Nu var vi motiverade att besöka Systembolaget i Vingåker och ta-da där stod en skylt till området. Eftersom vi hade gott om tid kikade vi in. Vi tog fyndladan och skobutiken först. Inget som lockade mer än till skratt....   

Häftiga, men "inte riktigt jag" kanske :-)

 


Slutligen gick vi in i stora butiken - med tämligen lågt hopp. Men där. Där gick jag igång. Henry Loyd, Helly Hansen och annat smått och gott. Naturligtvis föll jag pladas för en tröja och en jacka - som den jackoman jag är. Ett par solglasögon fick det också bli eftersom mina Willy Wonka glasögon är på villovägar :-). 


 

Det börjar bli fullt i bilen...
 Var tvungen att lägga upp en bild på världens grönaste bananer, jag såg på vårt provianteringsstopp.

Syns inte riktigt hur gröna de var på mobilbilden, men de var gröna som ärtor :-P Huuuu....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Louise Ryrvik - 21 januari 2015 16:47


  Nu är första "spadtaget" taget och de gamla husen är i förvandling... Snacka om renoveringsobjekt!   ...

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 19:45


  Kompis the Cat! <3

Av Ann-Louise Ryrvik - 17 januari 2015 08:38


     

Av Ann-Louise Ryrvik - 16 januari 2015 21:23

  Denna vecka har det varit etapp 2 på instruktörsutbildningen i Nose Work. Jättekul.  Det var kul att träffa alla igen och se deras utveckling och höra deras berättelser om sina testelever och deras framgångar. Sedan förra träffen har vi fått tr...

Presentation

Fotoutmaningen 2015

 

Kategorier

Fråga mig

88 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!!!

Följ bloggen

Följ Häst och hund med Blogkeen
Följ Häst och hund med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se